Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.452
ве сака вашиот константнос фритезис <3
само љубов - стара ставрева.
Да поднесем бол, че ви пее една мома многу поубава од Аца Лукас :ROFLMAO:

да и љубам тоа снагата бела

Византија е второто Македонско Царство!!!! ко бевме нешто подобро од народот што сме денес.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.452
200.000 Руси населени во Србија од почетокот на војната. Ќе не надбројат ко што тргнало, тврди швајцарски весник.

Да имаш толкаво земјиште од Азиски бехемот ко Русија и да не те збери, па да се пикаш во туѓи земјим кај што веќе и онака е економски претесно. Од овај народ пиши чафка, некомпетентно неспособно азиско ѓубре, створено само за неред и проблеми - и економски крах и сиромаштја. голем палец надолу.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.262
За мене едино нешто позитивно у државава е што се ослободивме од оваа, и ја дадовме директно на грците... Слободно нека затвараат сега граница како во 1994 година.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.452
бог ми дал многу благослови, еден од најголемите беше да не наоѓам хумор на туѓа сметка, тука ако веќе мора да е на нечија, нека биди на своја. И за ова му сум БЕСКРАЈНО благодарен.

Член од
3 јануари 2023
Мислења
9.155
Поени од реакции
5.744
Една несреќа не доаѓа сама... Обично се ТРИ. Почивај и ТИ во мир и нека ти е лесна и тебе земјата.

smilie_tra_065.gif

И доста беше бе Господе...

Последно уредено:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Драга кајгана...забележав на јутјуб зголемен тренд на видеа со онаа ретардирана авангард мода balecanigga или како да се вика.
У принцип крајно педерстична и грда. Претопоставувам тоа е штосот со авангард луѓето. Мислам дека го мразам и Енди Ворхол сега. Сето ова елитизам и глупости е зошто сега перат мозоци со педерлук во америка и европа. Чист спам. Исто ко се поврзано со тн. Drip. Кринџ .
И драго ми е што индија(смрдливи и небањати колку што се) направи нешто позитивно за целата работа нарекувајки го педерлукот елитизам-оти е. Да ве потсетам беше резервиран за свештенството и аристократските господа заради кои трпиме доста културни хемороиди денеска (јунанистанскоманите англичани и французи, заљубени во култура одамна мртва, и норманлно католичката црква и цариградската патријаршија)
Чудно како светот се врти во круг.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.386
Поени од реакции
3.401
Драга Кајгана,

Во врска со тебе првото нешто што ми текнува е кога парва во далечната 2016г ми го искрши филмот со коалата :rolleyes:
До ден денес се смеам и еве сега го најдов :LOL: Screenshot_2.png Screenshot_3.png

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Да, смрдат коалите иако изгледаат така слатки и убави, и имаат тиња имунитет, нема болештина што не ги закачува (огромен процент имаат и сексуално преносливи болести).
Само што се такви „убави“ од надвор ги вади да преживеат, милиони се фрлаат на месечно ниво за да се заштитат како вид. Чиста среќа што се погодиле во богат дел од светот и никој не се замара што се горат толку пари на вакво живинче, инаку немаше ни да постојат.

Ф

Флеш

Гостин
Драаа,

Жениве демек плачеле молејќи не да сме покажале некоја "емоција" оти нели , само ние мушките на секс мислиме постојано ....

А задоволството при секс и водење љубов не е емоција ?!

FB_IMG_1681997457731.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom