Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
Драгче,

Вчера имавме јака латино журка и цело време денсав со една црнкиња што ми е надредена. Кога почна да ми тверка, на неколку пати незгодно ми падна, се потам едно време, мирис некој на ванила има, симпатична женска, од една страна убаво ми иде, од друга страна викам како ќе ја гледам утре у очи. Неколку пати излегував на воздух и после ме прашуваше кај сум бил, ме снемало и на крај ми вика ајде одиме. Си викам топ идеме кај неа, и викам ајде афтерпарти, кога цврц ми вика уморна сум си идам у соба и ништо. Ова ти е колку блиску - толку далеку. Цела вечер на 2 сантими од тебе и на крај ништо. :noze:

Судбино, црна клета.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.905
Поени од реакции
17.806
Драга

Како дете гледав одбојка и од тогаш престанав да гледам и да ја сакам, ама од денес го променив мислењето, благодарение на еден клуб. <3

Ф

Флеш

Гостин
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.569
Драга,

Знам, може и за нас така викале, не велам не, ама денешниве генерации се дефинитивно со мочка правени! :mad: Без култура, без основно домашно воспитување...

20230405_132048.jpg

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.413
Поени од реакции
10.345
Замрзнаа цени и производите ги снема, тезгите празни:(
Ај сега оној ќелавиот нека оди на пазар да купи кромид, грав, пипер...
Маме ви ваше безобразно, патлаците да ви се замрзнат да не можете да мочате:mad::mad::mad:

Ф

Флеш

Гостин
Дешафка

Дај дечко 20 за кафе за апаратот. Оккк

19 само прима .... 1 денар шо е ко нов го избацува .... Пак пробај со нова неќе ....

Дај ми 2 денари .... Сеа на конто имаме 21 денар ..... Пуштам ирско кафе !!!!!

Паѓа чаша. .. Нема кафе .... Еби се

Пробај пак ..... Сеа има 21 денар .... Пак штрчи 1цот

Сеа нема чаша,а кафе шо протече .....

И има 1 денар вишок ....

Битно 41 денар си гутна апаратот ....

Апарат за кафе е најѓубре работа .

Моменти од нормално секојдневен живот .

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Секојдневно возам низ град (дома-работа-дома + лево-десно) со население од 4 милиони жители без во ниту еден момент, ниту малку да се изнервирам додека сум позади волан, без во ниту една секунда да ми тргне раката према свирка.
Велосипедисти зимо/лето еден тон, пешаци исто, реки од возила по булеварите.
Мирно, тивко, брзо и релаксирано. Зелен бран шиба, застој нула, секој си го знае местото во сообраќајот.

Така на моменти се присеќам на Скопје, каде што на далеку помала релација возејќи од дома до работа квалитетно се полнев со нервоза во сообраќајот доволна за да ме држи цел ден. Потоа на релација од работа до дома, повторно вртеше истата песна по булеварите низ "метрополата".

Паралелни светови.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.452
Бејби,

ко че ги видам темине шо се отвараат, или ликовине во политика со цели томој (ко од Гилгамеш на Аристотел), на англиски постирани кеј, вести од амерички сајтој постирани како најгорливи, in live, приказни на Fox CoxTV, од кои се треси не само цела планета тука и секоја една Ѕвезда (Ѕ имаат во бугарскиот јазик? или само Џ им фалеше? вака кеј да си ја прашам јас како директна посредничка на пасошистите). Секоја една, од 7 месечини, се чука во непосредни планетарни тела од важноста на овие грмливи вести. Како главата на токмак акната од ѕид, троа посилно. Делот од млечниот пат (овај ко вртимушка велат движел низ просторот) каде што се наоѓа и нашиот скромен сончев систем, е мал џумбуш од хаос поради битноста на нашите вести. Си велам ху да фак има време за такво нешто. Не, Ху да фак стварно? Шо живот е то ебаму мајката?
In a way, чест ми е што сум непопуларниот, во таква збирштина.

Kajgana Shop

На врв Bottom