Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.676
Кајг,
кога веќе се спомнуваат бели прашкасти материи, во денешно време можат да бидат и те како насочени во сосема друга порака со идејно комерцијална примена,

...тоа snifff snifff или шмрк шмрк, онака со носот лево десно слично како кај најпознатиот и најбогатиот глумец на светот ем претседател (не е Р.Реган) :D , може да биде идеја како да се
„шмрка“ евричи како донација за Украина среде Дуомо плоштад во Милано, Италија.

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.205
Поени од реакции
9.754
Не дека сум пробал некад некоја хемија која би ми ја пореметила свеста толку драстично освен марихуана, ама верувам дека музикава е помоќна од десетократна доза од најмоќниот антидепресив кога би се погодил некој у фаза со информацијата која ја содржи.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.844
Поени од реакции
6.454
Во чест на музиката и ја би да се надоврзам, ме протуркала низ најтешкото во животот. Согласен сум дека има моќ над човечкиот мозок, поголемa од тоа што си мислиме. Де густибус нон ест диспутандум!!! (од турбо фолк, до поп, рок, електро, латино. Никогаш не пребирав).

Шакира е таква институција.
а и доста квалитетен ум. Читав на времето дека IQто и пукало до кај 200. Кој друг би останал релевантен 30ет години.

Во раните 2000ти се пресели од Америка во Мадрид. Појче од 20 години ни беше сожител. Поголемиот дел од тоа време во Каталонија, отколку во Мадрид. Таму стана учителка, често ја прашуваа што мислат учениците за неа. Сигурно сите сакале да се во нејзиниот клас хаха. Закон.

Чао бејбе, farewell и нека животот во САД е подобар. Ќе им фалиш на многу во Европа.

A-WOO!!!!
Вака се вади Леб.
#ВизантиецотКоВрколакСАМОЗаШакира

Последно уредено:
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.420
Поени од реакции
10.350
ramo-do-ramo-do-pobeda-1.jpeg

ДК
Извини те молам, но морам да ги опцујам овие униформираниве бруки..ке пукнам...срамот на Македонија...рамо до рамо уништувачите на македонскиот народ.

Народ гладува а овие елечиња, блузички, курци палци...е како се трошат пари.:facepalm:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.676
Кајг,

_uploads_thumbs_resize_800x420_563504.jpg

ги слушам, велат, исти како емигрантите кои ги пренесуваат со бродовите кои носат црвени елеци за спасување, па и покрај тие црвени елеци сепак емигрантите се удавиле,

https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F2146602FAP_76435374...jpg

па ги поставиле елеците пред парламентот во протест за условите на транспорт и општо емигрантската проблематика.
...искрено мене воопшто не ми личат на посочениот пример, ни на крај памет за споредба.

DSC_0196.jpg зџ567.jpg

ги слушам пак другите, велат, исти како волонтерите во Црвен Крст со црвени елеци.

...искрено и овие воопшто споредбено не ме потсетуваат вака гледајќи на прв поглед!

- Ееееее, Би, па и ти го претеруваш, како на ништо не ти личат, мора на нешто или некого да те потестуваат вака надуени со вакви црвени елеци како душеците со мемори пена од Топ шоп. :D

0x0.jpg

Искрено мене ме потсетуваат на една дамнешна серија што ги гледав како трчааат натаму наваму покрај обалата и се чудев што тоа држат во рака, а баш ништо не прават, а и не е важно кога беа сите убави,згодни, сексуљави и што најважно во црвени купачи, црвени тренерки, црвено,црвено, црвено свееее,

images.jpg234.jpg images.jpg

Беј уач. беееее, веднаш знаев дека ми личат на нив! :P

AAAABWCEfry0OAhRu3xqmfS8eJ3iuzvg1cjrD_UTmN-yjoZBKTZnZCQLPI-mlgE4uh5pBuxbDhHIRyHmH4fBJmGTX91RUT...jpg

со ќелавиот како главен сега по најново! :D

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.676
Кајг,
кажи му на оној што секојдневно го трие газот на велосипед, ал му е нему тоа фетиш и дека осум фотографии не се сто и дека е тоа вистинска уметност, умешност да се скоцкаат, постават елегантно, димензионално подеднакво, тоа не може било кој, па ни тој!

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.721
Поени од реакции
14.605
Сакам да се пофалам.
Конечно го завршив мојот курс за графички и веб дизајн. Горд сопственик на диплома од оваа сфера. Истата ке ја применам уредно, елегантно, скоцкано, подеднакво димензионално да редам слики на форум. Сепак за овој подвиг се потребни многу време, пот и нерви, учење и практика. Не го може секој.
Поз.

није се десило

Последно уредено:

Fr.Chlamidyus

Духовен Отец
Член од
25 март 2023
Мислења
15
Поени од реакции
20
Вчера се враќам дома, испопрезапиен(на 4-5 кила црвенко),глеам некој старец дреме пред вратата.
Спонтано го прашав за кои тајни служби работи ебаго(дали Мосад,ја ле Циа).Човеците што имаат барем една чашка испиено со мен ќе знаат дека е заебанција ,ама овој замрзна,ме/се уплаши,едвај сум го тргнал од патот,среќа ќерка му го собра дома.Сабајле му носам кафенце и локумче на чичкото.

Kajgana Shop

На врв Bottom