Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.420
Поени од реакции
10.351
ДК
Се отепаа од фалење што ги замрзнаа цените на некои производи, а ние ко телиња у шарена врата гледаме и молчиме....А што после еден месец...ејјј само ЕДЕН месец ...експлозија на нови цени до плафон.
Да ви се замрзне крвта у глава мамето ваше покварено или ко што рече некој у капела да ве замрзнат и вас.
Господе прости ми, но не се издржува веќе:facepalm:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.908
Поени од реакции
30.867
Кајги...

Слаткар у една песна кажа...
"Не сум комплексант треба ли да поновам само ме комплексира животната понуда за конобар"

Да знаеше дека директори стануваат немаше да го каже ова

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.388
Поени од реакции
3.595
Anthony Bourdain said:
"Eat at a local restaurant tonight. Get the cream sauce. Have a cold pint at 4 o’clock in a mostly empty bar. Go somewhere you’ve never been. Listen to someone you think may have nothing in common with you. Order the steak rare. Eat an oyster. Have a negroni. Have two. Be open to a world where you may not understand or agree with the person next to you, but have a drink with them anyways. Eat slowly. Tip your server. Check in on your friends. Check in on yourself. Enjoy the ride."
339428404_775464524001850_6360038326738263905_n.jpg

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.844
Поени од реакции
6.454
Toni Braxton засекогоаш поголемо и никогаш еднакво со Bеyonce.
Плус каква дама не се испластифицирала, ваквите со потпалена борина да ги бараш меѓу црнкињите нема да ги најдиш, пошто сите имаат подуени предници и задници.
Мега лајк.

C

confusion

Гостин
Пошто форумов е такво канцерогено место кое некад зрачеше со позитивна енергија и интересни луѓе, решив да почнам еден проект, одеднаш да престанам да го користам неможам, сепак се работи за години користење и навика ама затоа можам следново:
1680561102715.png
И полека, полека, елитново друштво ќе се зголемува како филтрирам пошто стварно се напорни за читање во секоја со едни исти пропаганди, глупости, не ми се верува со какви напасти од луѓе општиме ама тоа е, модерно време.

П.С топло препрочувам :D на сите да пробате, на почеток е чудно, после е подобро.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.692
Поени од реакции
37.677
Кајг,
демек знае што значи канцер, демек јакиов фактор, демек содржаен пишувач на форумов, демек игнорирал, бре бре ќе го чита форумов нелогиран истите игнорирани, па ќе се логира триумфално демек не ги чита, ќе употребев уште еден демек, ама ај ми направи чест на прво место сум! :icon_lol:

C

confusion

Гостин
Не сум влегол по тие теми одамна ама и рамковниот ќе го исполниме а богами и татарите нема да ги изоставам, да биде комплетна листава, сите задоволни:ROFLMAO:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.570
Поени од реакции
3.365
Д.К

Во последно време му ги читам писмата на П.П.Његош кои ги пишувал во негово време на луѓе кои биле некој фактор на некоја територија на балканот и пошироко..Човекот буквално моли во секое негово писмо за мир и соживот а кучињава кои наводно склучиле примирје напаѓале од сите страни без разлика на договорот кој го имале..и таква горчина ми иде на душава додека го читам и ја упијам секоја негова човечка реакција и немоќ кои го мачеле како владика и некој кој бил задолжен да го заштити народот од хордите проклети мамонски...

Kajgana Shop

На врв Bottom