Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
3 јануари 2023
Мислења
9.155
Поени од реакции
5.744
Еве и јас да пишам нешто, макар било и глупост...
Кога зборуваме за меѓучовечки конфликт, зборуваме за ситуација на напнатост помеѓу две или повеќе лица, предизвикана од фактичката потреба за промена во сферата на барем една личност, при што оваа промена се доживува како негативна.
Кога сме дел од конфликт се чувствуваме вознемирени од пречките на нашиот пат, се чувствуваме загрозени во нашата комфорна зона и реагираме напнато. Дури и во јавноста, понекогаш се даваат лоши коментари, информациите (иако тие би биле од корист за пошироката слика) се задржуваат.
Сите треба да препознаат каков ѓубре е мојот противкандидат, спротивната страна веќе не се доведува во прашање само поради нивните аргументи, туку како личност, како човек.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.563
Поени од реакции
3.354
Драа..

Кога правиш заебанции на свој рачун луѓево те гледаат збунето и со фаци од типот WTFuck :eek: и тоа ми е доволен пример/показател да го потврдам онаа кое го мислам одамна а тоа е дека скоро сите се отидени во п.материна а оние кои се осеќаат као в.и.п во к*рац красан...:coffee:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.567
Драга,

Не памтам кога последен пат сум се изморил како периодов! Од 29.03 не сум одмарал од работа, некои денови и по 16 часа на работа. :notworthy: Едвај чекам да дојде четврток!

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга,
Пред неколку месеци, на почетокот на есента напишав колку ми фали славејчето. Денес утрово пред да се раздени повторно го слушнав и одма ми внесе оптимизам. Излегов на тераса и заборавив на проблемите и сите работи кои ми тежат. Мнооооогу ми фалеше, спремна сум во наредниот период да не спијам, да седам на тераса цела вечер и утро и да не го пропуштам неговото црцорење...

Член од
30 октомври 2022
Мислења
679
Поени од реакции
1.798
Сета злоба на светов потекнува од алчните и ненаситни олигарси.

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2019
Мислења
577
Поени од реакции
1.177
rabotam Deka se samo Turci... se imam so eden I vika moram da naucam da pozdravuvam na Turski Selam Alekum ili vika ako sakas na kratko Anisikim (Je*em ti mater?). Drugiot den za malku ke dobiev otkaz... Kaj Svabite gazdi nema prostor za sala....

Kajgana Shop

На врв Bottom