Драга,
Took the pill . (Sorry Agde
)
Ми се влоши психолошката состојба. Крш сум. Многу ми е лошо .
Ама ме фати инат.
Не, лекови. Отров ќе испијам не и се враќам!
Коктел од солна киселина , цијанид и циклон Б ќе испијам на екс и нема да и се вратам. Па макар умрел ...
Молам Господ да ме држи инатот и пароксетинот што порано да почне да делува. А кога ќе почне да делува кур не ми чуе. Ако не сега , за 3-4 месеци ќе ги оставам лековите за анксиозност и ќе бидам подобро.
Да не се разбереме погрешно, јас не сум од сега на SSRI и не поради нејзе . Подолго време бев. Си имам внатрешни конфликти. Ама откако го упознав девојчево емотивната состојба стварно ми се подобри. Мојот доктор го увиде тоа и прва работа што направи е веднаш ме тргна од лекови.
Првиот месец све беше топ. Вториот месец одлично. Третиот месец БАМ РАСКИН ! И тука све почна наопачки да иде , да ми се превртува внатрешниот микрокосмос.
Бев во огромна дилема. Да се вратам на таблетите или на неа. Пишав пред некој ден и тука на темава. Како и секогаш се јави апостолот на машката гордост и достојно ме посоветува. Реалноста е дека не само он , околината ми го кажа истото :
за терапијата консултирај со твојот доктор а на нејзе не и виткај кичма. Ако тоа ти го каже сестра ти , ако ти го каже мајка ти , ако тоа ти го каже другар ти , ако тоа ти го каже колегата од работа. Не може сите да ти мислат лошо , само она да е исправната.
Драга кајгана , значи сега пази она те остава тебе - ти раскинува! Сака да се смирите , ама ТИ пак да се извиниш! За што да се извиниш бе ? За тоа што она ти раскинала ?!?! Ти да одиш кај нејзе и да ја молиш. Ти на нејз прв да и пишеш. Па она да те седне да ти одржи лекција каков дечко сакала во врската и да ти ги издиктира правилата како понатаму со неа . И као демек ете со тешко срце ти дава втора шанса.
Пази она на мене да ми даде втора шанса! Ај да не почнувам ... друга тема е тоа
Не може тоа така .
Признавам ! Зацапав малце. Подпаднав под вагиналната магија И пишав прв. Се правеше пичка , као демек едвај враќа. И спомнав да се видиме. И за малку ќе паднев во амбис, ќе дозволев она да триумфира. Се соземав , седнав и размислив. Полека, кочете малко другари - испападасмо у кривину (Ѕинго)
Средбата ни е договорена идниот викенд кај нејзе во станот кај сто редовно имавме секс ( знае кучката кај да те викне).
Ќе падне на гз кога нема да и се појавам. Не само што нема да и се појавам. Толку е ! Во право е Суси кога вика жена може да убиеш со рамнодушност !
Мора да разберете една работа. Ние мажите сме целата суштина на вашето постоење! Целиот ваш внатрешен свет се врти околу нас. Без нас вие немате ништо!