Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
4 август 2018
Мислења
1.576
Поени од реакции
3.371
Киану пичко една зошто не искочи на прес конференција да кажеш дека Матрикс е документарен филм и дека не е никаква научна фантастика..

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.172
Поени од реакции
25.933
Некој пиша дека во животот треба да бидеме упорни како Костиќ. Ама кога се работи за доследност, континуираност, целовитост и непрекинатост апсолутен шампион е Придаториум или така нешто. Дечкото ќе го снема 2 месеца од форумов и кога пак ќе се појави продолжува со читање на темите ама од таму каде што застанал, не прерипува како вас што ги читате последните 2 страни и готово мислите дека сте завршиле работа. Затоа и државата ни е таква каква што е. И гледаш некој ти ставил лајк на мислење од септември, знаеш дека е он. Ако е таков и во професијата која и да му е, алал да му е. Ако е бербер влакно нема да ви фали, ако е аутомеханичар нема да има јабучица и спона нефиксирана до 0.1 милиметри, ако е сметководител ќе рамни салда до четврта децимала од денар. Свака част, заслужува да биде поздравен со следнава песна:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.063
Поени од реакции
8.376

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.547
Поени од реакции
7.087
Вчера најдов дека на HD е испаднат Conclave филмот. Го чекав подолго време со оглед на тоа дека имаше одличен трејлер и неверојатно добра постава на глумци, на букмарк ставен да не го изумам, и тоа се дешава. Интриги манипулации, а у, тука папа коа се бира нели.
Одлично за гледање, очекуев да биде налик нешто на Conspiracy(2001) кој го гледал знае за шо зборувам.
Си го пуштив филмот, добри 2 саати зјапам, ме бендиса, нема woke срања да ти буткаат у грклан, геј е океј сценарија, па црнецот да биде морално исправен лик ова она сеа шо бутка холивуд последниве години. И дојде крајот, на филмот(надоле у спојлер стаено за и друг да се заебе)

Избраа папа трансџендер

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.901
Поени од реакции
8.506
Бреј Боки 13 стигна и песна да извади и промо у Дион да истера. Битно нашминка подочњаците на судењето да изгледа ко Носферату и да го пуштат.

Некако мислам дека некоја друга власт, даночно ќе ги погњави со Лазаров за гивавејиве. Неможе дебелиот без комбинација некоја.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.937
Поени од реакции
22.082
Драа

Пази ситуацију куде мене на работу.
Кд треа да се праиф некои експлицитни,физички понапорни работе,ја као џентламенски настроен увек глеам да искочу у сусрет и да ги поштеду овија од понежан пол.Наравно дека нема да глеам женско куде ке диза нешто тешко а ја да посматрам.
Али кд е обратна ситуација,кд треа да се поздачисти нешто,да се изџогира,измете или слично,жене немаф емпатију спрема мушко и никад нема да каже чекај ја ке среду.
Мене сигурно нема да ми биде тешко да изџогирам например.Али нели не е фер?

Жене ли бе.Мамицу си ебале.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.873
Поени од реакции
6.510
Добро утро кеј,
темата е денес Византиска. Аја Софија (Светата Мудрост) во преден план, зад неа ѕирка куполата на Аја Ирена (Света Ирена).
Изградено од Јустинијан, роден во Скопје и жената му Теодора, родена на Кипар.

Screenshot_20241202_183738_Instagram.jpg

БАЛКАНСКИ МОМЦИ <3

БАЛКАНСКИ МОМИ (И ПО НЕКОЈ МОМАК) <3

ИС ХС | НИ КА

Хр

ЈАС ЗНАМ, кој е потенцијалот на мојте народи. Можи јас нема да дочекам да видам во мојов живот, ама мојте народи ќе се вратат во игра. И тоа ќе биди повраток каков што ретко кој замислил или направил. Каков што ни Јапонија не направи по војната.
Само нека ги сменат енергенсите од природен гас (Норвешка така се збогати инаку беше посиромашна од Балканот денес). Нека се префрлат комотно на сонце. Тогаш че видиме од кого че си купат струја. Јас че ви кажам, од Грција и од Македонија. Не за џабе од најстари времина се опценуваме со Ѕвездата наша Се-вселенска, убава. Таја е нашиот почеток и крај и нашата преродба.
Тогаш ниеден преубав Византиец нема да мора да си замини, од родната му Планина.

Некој нека и кажи на Теди дека мене срцето не ми чука за Босфор, Дарданели.
Туку за Атина, Скопје и Белград. #БАЛКАН #ПРАВОСЛАВНИ

Ставрос Ниракос е син на најголемиот грчки тајкун, со најважното пристаниште во Атина.
Овие планираат во иднина, повеќе да тргуваат со Кина, а помалку со луѓето што ги ставија во криза.
Повеќе со Кина, е подобро за нас. Кина бил најважниот трговски партнер на Византија, назад низ времето ни го дале и рецептот за Свила, за Византјците да можат да ја носат нивната омилена ткаенина.
Ко биле попињата наши да видат кај се произведува (преку патот на свилата), откриле дека во Кина, Византија ја неркувале Да-чин, во превод од кинески, другата-Кина.
Грција не е земја на која шо и е природно пишано да е сиримашна. Во спротивност, треба да е побогата од Швајцарија, тоа и е природно право. Исто и на Македонија и Србија. Нашите гени вредат претерано многу, за ние да пропадниме.

Сега е женет за Русинка.

Последно уредено:
Член од
23 мај 2013
Мислења
2.448
Поени од реакции
5.971
Ја ценам искреноста на постарите луѓе, они немаат многу време за губење па така секогаш кажуваат она што мислат.
Но и они некогаш биле како нас младите, биле неискрени со подли намери и лажни удостојување...но исксуство и годините им укажале дека сето тоа е залудно.

Што порано човек го примени тоа, толку подобро за него и средината која го опкружува.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
587
Поени од реакции
1.275
Rabotam 3 dena bez prestan i 4 ti mesto da iskuliras zenara vika ema nisto vo frizider, moras da odis Lidl za se.. posebno vo Turski market za drugi proizvodi vo Spar za akcija vo Dm za Pampers i taka ti e rusen i toj den posto ke pomine pola po marketi.....
No dodeka odam na kaj sparot noviot Romanski cigan prosi so nalepnica deka e Ukrain izgubil 2 sina vo vojnata ima dijabetis, zenata go ostavila....a ona e 100 metra podole rodena vo Moldavija mazot ja tepal deca nema abortirala, nema za jadenje normalno se napisano na nalepnica i so koficka za prosenje
...... 2 babi rodeni od vremeto na Mozart im nosat na ovie kufer obleka kufer kaskaval i druga hrana za koja jas rabotam i samo pari imam za hrana i renta....a ovie se dobibaat na gotovo.... Si vikas moze Putin ke udri bomba ili ima i poloso na ovoj svet....... E NEMA POLOSO
Istiot den vecerta pominuvam po rekata Ovie bezdomnici koi spijat pod mostot pijaaat BALANTINES LIMITED EDITION Elton Djon pakuvanje....si go jadat kaskavalot kako meze i se potsmevaat na naivnite domakini.....koga videv deka imaat i novi duseci 30 cm novo pakuvanje samonsto dosol a jas pola godina spiev na vozdusen dusek od 12,99€....... Zemoooo snaci se pa zivej.....

Kajgana Shop

На врв Bottom