Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
9.285
Поени од реакции
22.573
Драга,

кажи и на велешката девица прво да ги избричи нозете ако сака нешто интимно да правиме. Не мора јавно да ги споделува своите фантазии.
 

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
3.627
Поени од реакции
8.500
Мене не ми смета длака, ја од мал ја имам апсолвирано онаа српскаана, на р'ѓавом курцу и длака сметају.
 
Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Драга,

Took the pill . (Sorry Agde :( )

Ми се влоши психолошката состојба. Крш сум. Многу ми е лошо . :(

Ама ме фати инат.

Не, лекови. Отров ќе испијам не и се враќам!
Коктел од солна киселина , цијанид и циклон Б ќе испијам на екс и нема да и се вратам. Па макар умрел ...

Молам Господ да ме држи инатот и пароксетинот што порано да почне да делува. А кога ќе почне да делува кур не ми чуе. Ако не сега , за 3-4 месеци ќе ги оставам лековите за анксиозност и ќе бидам подобро.

Да не се разбереме погрешно, јас не сум од сега на SSRI и не поради нејзе . Подолго време бев. Си имам внатрешни конфликти. Ама откако го упознав девојчево емотивната состојба стварно ми се подобри. Мојот доктор го увиде тоа и прва работа што направи е веднаш ме тргна од лекови.

Првиот месец све беше топ. Вториот месец одлично. Третиот месец БАМ РАСКИН ! И тука све почна наопачки да иде , да ми се превртува внатрешниот микрокосмос.

Бев во огромна дилема. Да се вратам на таблетите или на неа. Пишав пред некој ден и тука на темава. Како и секогаш се јави апостолот на машката гордост и достојно ме посоветува. Реалноста е дека не само он , околината ми го кажа истото : за терапијата консултирај со твојот доктор а на нејзе не и виткај кичма. Ако тоа ти го каже сестра ти , ако ти го каже мајка ти , ако тоа ти го каже другар ти , ако тоа ти го каже колегата од работа. Не може сите да ти мислат лошо , само она да е исправната.

Драга кајгана , значи сега пази она те остава тебе - ти раскинува! Сака да се смирите , ама ТИ пак да се извиниш! За што да се извиниш бе ? За тоа што она ти раскинала ?!?! Ти да одиш кај нејзе и да ја молиш. Ти на нејз прв да и пишеш. Па она да те седне да ти одржи лекција каков дечко сакала во врската и да ти ги издиктира правилата како понатаму со неа . И као демек ете со тешко срце ти дава втора шанса.

Пази она на мене да ми даде втора шанса! Ај да не почнувам ... друга тема е тоа

Не може тоа така .

Признавам ! Зацапав малце. Подпаднав под вагиналната магија И пишав прв. Се правеше пичка , као демек едвај враќа. И спомнав да се видиме. И за малку ќе паднев во амбис, ќе дозволев она да триумфира. Се соземав , седнав и размислив. Полека, кочете малко другари - испападасмо у кривину (Ѕинго)

Средбата ни е договорена идниот викенд кај нејзе во станот кај сто редовно имавме секс ( знае кучката кај да те викне).

Ќе падне на гз кога нема да и се појавам. Не само што нема да и се појавам. Толку е ! Во право е Суси кога вика жена може да убиеш со рамнодушност !

Мора да разберете една работа. Ние мажите сме целата суштина на вашето постоење! Целиот ваш внатрешен свет се врти околу нас. Без нас вие немате ништо!
 
Последно уредено:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.361
Поени од реакции
1.827
Drag
Ke pisam referat kako Gruevski so pisuva na Fb
Poleka poleka se nablizuva novata godina 2023
Si velam ke bide podobra od ovaa I od drugite
Kojznae mozebi konecno ke se pogodi da se odselam od tuka I ke mi dadat nekade sansa da pokazam kolku vredam bez bugarski pasos
Ili mozebi konecno ke dobijam inspiracija I motivacija da go napisam bestselerot I da najdam nekoja izdavacka kuka koja ke go objavi I dade sansa ili mozda Warner bros ili Netflix ke go otkupi scenarioto

Ili konecno ke gi pogodam moite sedum brojki na loto
Mozebi ke ima predvremeni parlamentarni izbori pa ke se upikam ko pijavica na nekoja sovetnicka lista....
Mozebi....
Nova godina novi predizvici novi Targeti
Hmmm....Target
Go mrazam ovoj zbor
Targeti za prodazba
Targeti za Proizvodstvo
Targeti za se...
Samo Targeti za plata nema....
Ajde poleka poleka da se tesime deka seuste iame pokriv nad glava nekoj denar kolku da preziveeme I najbitnoto od se Zdravje i luge okolu nas na koi im znacime I ne sakaat
Ostani mi pozdraven pa se slusame
 

Византиецот

what you looking at, ass
Член од
14 март 2021
Мислења
2.606
Поени од реакции
6.027
Шајзе пост алерт, да ја допролепша темава, онака да ја докрајчи. Го гледав Æon Flux двеилјади и пета (*петта по скопски) и мојот заклучок е дека 40 мин. од the ранинг тајм, Шарлиз Терон го истепа гомното надвор (по амерички) од неколку црнкињи, од кои шо едната (Ситандра), место стапала, имаше дланки и на нозете. Like, why would you do that? That's so mean!
Хонестли тхо, се она шо ми било интересно на 14се години, сега ме тера на прозевање, или на кликотење.

Мислам дека е време да си пуштам стар Холивуд. Ама ајм афреид дека и тоа че ми е досадно. Дури и Ту хев енд хев нот, со Лаурен Бакал цирка 40ти кај шо таа СкАнДаЛоЗнО бакнала маж за ПрВ ПаТ !самоиницијативно ова кучката! на филмско платно, би ме натерал на прозевање. Иако, палец горе за Бакал, сирурно требало муда за такво нешто во 40ти, еве незнам.

Now, for once, it's the time to live, and then make way for people who might do it better. Tschuss und Kuss y'all. mwa
 
Член од
2 јули 2008
Мислења
159
Поени од реакции
76
Драга,

Моите куфери многу тежат, гледам и чувствувам дека ќе треба сам да си ги носам. Верував дека безусловно ќе ми помогнеш да ги носиме заедно, но за жал само некој со слично тешки куфери може да ме разбере.

Стапува на сила план Б.
Со среќа
 
Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.257
Поени од реакции
7.949
Недела, поготово кога доаѓаат брат ми со снаата е како празник, мајка ми сука, прави сарма, пече месо, прави благо... Ај, одам да се напијам некоја ракија, да се омезам, прејадам и да си легнам, дебел фо ' лајф!
 

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.362
Поени од реакции
3.345
Драга Кајгана,

од вчера вести што погледав некоја минута толку нервоза имам собрано мислам можам со голи раце некого да задавам.

Кога спомнаа вчера за Козле дека немало место за МАЈКИТЕ и децата се сетив како лани се боревме зошто не може со детето да остане ТАТКОТО во болница. Каде тоа законски се ограничува кој смее да го придружува детето во болница. Не може глупи приказни да кажуваат како таму имало мајки, доеле деца, се соблекувале само жени биле. Зашто од тој цел капацитет нема барем една соба за татковци со деца бе?
Колку деца живеат само со татковци, колку деца сакаат со таткото да се во болница, колку самохрани татковци има.
21ви век е бе каде со овој менталитет, кога ќе подобриме нешто.
Секој ден ново дно допираме.
 

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.014
Поени од реакции
7.730
So godini skrolam na kajgana, porano povekje sega pomalku, najmnogu na oddelot novi mislenja najverojatno kako i site clenovi, IMG_20221120_155458.jpg
pogadno neshto, ponerazbirlivo i poglupo neshto ne sum procital, ushte se nemam osudeno da go otvoram.. sho kur e ova po gjavolite?!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom