Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.100
Драга,

овој погоре да беше @Corvus ќе го тагнев тука да знам кога сум го видел последен пат.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.885
Поени од реакции
21.765
Драа

Само конц логор фајнл солушн за онија конзервативно патријахални сопружници што мислиф дека жена дома ги е келнерка, жено тури кафе, лега сс пифски стомак и чека гу Лацио двојку, незнае маргарин да намачка, а камоли јајца да спржи, штипку не фатија у живот, на себе ништо никад не си пренесеја на астал а камоли на гости. За ручак праење да не зборимо, усисувач незнае куде се штрака да бучи,незнае машина за судови како изглеа однутра, никад ништо не пипа по дома. Љути се жена му кд е трудна сс женско, за мушко дете на Аца Пејовиќ пуца сс руке у вис.

Алооо волу, куде пишуе дека си газда по дома ако си мушко.Да умреш!

Член од
1 октомври 2022
Мислења
302
Поени од реакции
586
Ако Бела Хадид може да биде најсекси жена на светот тогаш и јас можам да сум најсекси маж на светот...само ми фалат 25 милиони евра во банка и светска слава

Ф

Флеш

Гостин
Тоа жена треба да си знае кај и е местото и да не лае многу ...

Да пере,готви и да чисти куќа и да одржува жива куќата ...

Тоа си било така поставено и така било останато . Ако не и се допаѓа,ене врата и повели надвор и не давам отпор.

Моја работа ко мушко е да работам и да и помагам и никогаш сама да е и да ја бранам оти она е столб на фамилијата и домот мој и никогаш понижувана оти е мој доживотен партнер,даден збор пред Бога и во граѓански брак .

Мора да знае ова секое машко .

Жена е мозокот во семејството,мажот е мускулот ....

Детето е телото на семејството.

Да го ебам, станав сигма мушко од реакцијата на Кумановецов ....

Ендрју Тејт ... Дека ми е Бугатито ....

Член од
4 август 2018
Мислења
1.564
Поени од реакции
3.355
Парваа ако си земемо слободу да генерализирамо ондак да "истресу" и ја некоју..
Прво мислу дека пола работе су ти измислени около таквога типа на човека да добие на тежину пост,друго..такв не мачка маргарин него лапа по два четврта бурек од Мирелу најмалко(пошто као оженија се јадан..а женаму нема време а и можда не знае ручак да направи а има време и знање гузице и цицке да ставља по тикток)и кд би добија позив земаја би пушку и бар би покушаја нешто да брани(можда би изгледало како овија што шутирав пенал и промашив цел гол..даа смешно би било од страну да га гледаш)..
А ти би се скрија под чипкасти гаќе на жену ти или у екстреман случај би земаја цуцлу на дете и би улетеја у дубак кој ти стои у подрум(ако евентуално дете е малко поголемо и е проодило) и ќе се правиш малолетан (ако веќ зачука онј што носи покане на твои врата) и правдаш дека само такој изгледаш малко постаро(на деду ти си земаја лик а он изгледаја озбиљан и постар после четврто)..
Али како што кажамо на почетак,ако генерализирамо...:coffee:

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга,
Се надевам дека до крајот на животот ќе можам да си дозволувам сама да патувам. Нема нешто поубаво и што повеќе вреди како инвестиција од духовен аспект. Има нешто посебно во откривање и учење за нови предели сам. Па дури и моментите поминати сама чекајќи на аеродром ми се скапоцени, иако некогаш делуваат како да се изгубено време. Ги набљудуваш луѓето, се прашуваш како би било кога би тргнал по други патишта и сл. Но сепак, кога се враќаш дома и завлегуваш во секојдневната рутина, баш тие моменти ти недостасуваат.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
13.445
„Предноста на соло патувањето во друг град е тоа што можеш да го постигнеш идеалот на незабележливост. Во сопствениот град никогаш не можеш целосно да бидеш странец. Во овој случај странецот доаѓа до полн израз, и навистина е прекрасно додека се шеташ низ улиците на странската метропола, а секој си брка своја работа и воопшто не те забележува. На тој начин се постигнува „абсолут“ во анонимноста, па дури за момент почнуваш и самиот да се прашуваш дали си тоа ти, или тоа е некој странец кого го набљудуваш отстрана додека со својот фотоапарат ги разоткрива најскриените градски тајни во улиците кои се туѓи, но со самото нивно фотографирање, сепак некако блиски и познати.“
Igor Angjelkov - „Фотосинтеза“
Секогаш кога сам некаде патувам, се присеќавам на овие 2-3 (не)пишани правила.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Прошла бака са колачима.

Можете да врескате колку сакате. Сега УЧК и СДСМ ве напраија Бугари, ама по дома можете како сакате да се викате. Исто и за фашизмот можете по дома да пцуете. Официјално - тоа е веќе друга приказна. Бугарите и балистите не се веќе лошата страна у WW2.

Ќе кенкате вака, малку, па ќе си легнете на брашното, како што си легнавте за знамето, името, статусот во државава и све друго.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.183
Hey dzej

Iako grd, poslovno edna ubava rusinka me flerta, posebno sum bil smesen
Kazuvam na zena mi za inaet oti ne veruvase deka i druga preubava brazilka isto mi vikase prethodno

Kurot zborel u moe ime radi ubavi zeni, demek ne sum razmislival, ja sum iniciral i naveduval

Sega ke go izvadam i plesnam na ekran i ke go vlecam levo desno, neka zbori u moe ime, neka napise nesto smesno da vidam dali ke dobijam flert od ubavi zeni u pp

Ako nekoj misli deka se zaebavam ne se zaebavam

figgghfjl kjolphhddxssazaaaahlnlooppp kjgvc

: D

Ova bese tesko hahahaha
Izmijte race posle skrolanje postov

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.034
Поени од реакции
1.093
Здраво Кајгана,
Сакам да сум кај таа што ме сака и да бидам нејзин цела вечер. Многу сакам да зборувам валкано особено со некоја ептен убава женска на која би го издркал. Си ја чекам таа девојка со која ќе речам ,,аирлија" и ќе почнам силно да си го изразувам задоволството.
Секое женско тело со својата убавина ме пали, а кога таа ми испрати слика од нејзиното викав ,,ауф" и срцето силно ми чукаше и сега си го чекам денот кога ќе го доживеам тоа убаво чуство.

Kajgana Shop

На врв Bottom