Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.665
Кајгано, скоро 15 години сум посветил на форумов. Дете да направев, веќе ќе беше средношколо.
Ама, не направив, хепи фадр оф три портокалови мачори сум :D

Туку и на љубовно поле оди добро. Се чини ќе биде трета среќа за женидба, после две пропаднати врски од по 4-5 години :icon_lol:
Одлуката падна кога на рекординг од навивање пред утакмица, ми враќа рекординг со продолжение на навивачката песна :love:
Ќе се оди по невеста во ривалски град, со цела форум кру комитска екипа :icon_mrgr:

Ф

Флеш

Гостин
Ладно време ,23 часот, 2.5 километри пеш и гладен директно од работа .... Жива вода и образи и дланките ми вријат од топло .... Прао на легачење отидов ....

Забораив колку е добро чуство ....

Као мал истово практикував со брат ми на ладново .... Идеш у интернет кафе,се утепуваш до полноќ за 20 денари од саат играње ... Нема автобус .... Надвор ладно ... Марш до дома.

Измрзнат,гладен и ти жежи лице од пеш идење.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
@Флеш Што ти прави фејк профил на Тиндер, мотивација за трчање и одма теткици околу тебе, за некој месец Билзеријан ќе те бара за совети :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.668
Кајг,
си ја слушнала песнава?

...сигурно НЕ, иако стара „Face It Alone“ снимена во далечната 1988 год сосема заборавена и пред извесно време повторно пронајдена со што Фреди Меркјури денес повторно воскреснува со нова стара песна!

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.902
Ценете и сакајте ги вашите најблиски затоа што само тие навистина се покрај вас и се со вас во животот...ова друго што гледате другар, женска, дечко дрн дрн јариња, се е тоа некој еби ветар или еби ветар во процес. Верувајте сеедно ќе ви биде се кога знаете дека имате дома луѓе кои сеопфатно ве прифаќаат и ве сакаат.

Воопшто не сакам да е вака со другите луѓе, ама досегашното искуство ми се покажало дека само моите биле со мене во животот и во добро и лошо...овие другите како што кажав, еби ветар.

Член од
24 декември 2013
Мислења
470
Поени од реакции
661
Sto mozes da napravis za depresivec koj ne saka da se lekuva, pominuva srednovechna kriza I sekoj den te true so nemam pari I chekam da umram.
Pa I jas neam pari , I dodeka umram ke ziveam.
Taka cetvrt vek I uste cetvrt li ke slusam?
Gleda serii, tv, igra topchinja, karti I oprava dnevna politika, se dembelee...
Eee kajgi pa site ke umreme koga togash, chekal, ne chekal, desi se.
Ama otrov.
Grev Gospod da ne mi pishe, denes misla mi projde pa umri mushki da ti ebam majkata ne so kukanje.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.353
Поени од реакции
84.575
Пред неколку минути се враќаме со жена ми од некоја селска свадба и ми текна круцијалното прашање да и го поставам:
Со што ти си заслужила да имаш волку убав и паметен маж?
Со fucking што?

ебате беља

Kajgana Shop

На врв Bottom