Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.833
- Поени од реакции
- 6.441
Ако имав можност да го сменам никот од Византиецот во Џени фром Д'Блок (von dem Blok? ), I'd totally go for it. Последното враќање мкд, сите познаници, дури и тие кои биле екстра коректни со мене, беа интимидирани и не беа сигурни дали треба да ми зборнат, бев предупреден за ова.
Дури и другарот од детството што ме научи да возам точак. Европа ме промени. Гласините се дека Стразбур ми го надрви, па сега само со темно сини очила излегувам од кола.
Размислив дали сакам да си идам зимово, не ми е дојдено, неколку години ќе правам пауза од посета на полуостровот. Ај донт гет ит, иако луѓето се толку предвидливи. Лајк, вај вулд ју до дат? Used to have a little now I have a lot. БИ ЕС.
Nothing phony, don't hate on me, what you get it's what you see!
Обожавам како и Бен Афлек си го најде местото во видеово. #Boricuas #BoricuasInTheHAUS
Во моментов ни се на гости цел месец во Франција.
Дури и другарот од детството што ме научи да возам точак. Европа ме промени. Гласините се дека Стразбур ми го надрви, па сега само со темно сини очила излегувам од кола.
Размислив дали сакам да си идам зимово, не ми е дојдено, неколку години ќе правам пауза од посета на полуостровот. Ај донт гет ит, иако луѓето се толку предвидливи. Лајк, вај вулд ју до дат? Used to have a little now I have a lot. БИ ЕС.
Nothing phony, don't hate on me, what you get it's what you see!
Обожавам како и Бен Афлек си го најде местото во видеово. #Boricuas #BoricuasInTheHAUS
Во моментов ни се на гости цел месец во Франција.