Кајги, луѓево илјадници мислења имаат уште не научија на кирилица да пишуваат на форумов. Немаат инсталирано тастатура наводно. И после оправаат криви дрини за Македонија и како требало да биде. Азбуката бетон. Настрана што очи пржат кога читаш македонски јазик на латиница.
правилно е „жена и маж“ = семејство + секс= the result, па потоа бидна мајка- mother + ебачо mother fucker, зашто без резултат „бебе“ однапред мајка не може да се биде, па колку да е среќно семејството!
Мене ми е трагично некој да се фали дека мажот готвел јадење после 12 часа работа, додека жената кулира на тераса, али што знам, може е до мене.
Или ко ќе ми каже некоја женска не знам да готвам со некоја гордост исто ко да ми рекла не знам да одам. Јас машко знам да зготвам, таа не знаела. Море мрш.
Насади си две кајсии, зошто? Затоа што освен ако не ги измрзне променливото време во последните неколку години, ќе си јадеш кајсии директно скинати од дрво и ќе си направиш сок и мармалад.
Треба да има тридневен молк после постот на Тапетарот Петар пошто ги собра сите оскари заслужено..сум се смеел на полн стомак и калориите ги согорев за многу кратко време без трчање и останати фитнес заебанции...
Инспириран од муабетот погоре, некој нека ми објасни што професија е тоа домаќинка?
Седиш дома пошо си мрза и живееш на туѓ грб од парите на маШ ти?
Па као она не можела да работи, дома деца ќе гледала. Ама не се криви они туку маживе им се за еб. Никогаш, ама баш никогаш нема да бидам со некоја што не сака да работи и најголем успех во животот и е да седи дома, да готви и деца да гледа. Да сакав такво женче ќе си земев домашна животиња.
Фмп.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.