Demanding more will
always be nagging to
anyone who doesn't see
why you deserve more
than their lousy attempt
at giving effort.
Не сум јас. Твојот вошлив обид е. Иначе за курчот. Можи некој напатен лик ме чита таму некаде. Sure, мојот курч е арогантен и невкусен (а и сам презирам ројалти
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
), но моите постови на таков лик можат да му бидат ветување за подобар живот, шо би рекол Ставро, еј која инспирација си ти човече, indeed.
Кајги, I never cared about the bullies, на некој начин тие ме изградија. Јас се грижам само за ликови ко мене. И само
едно такво дете да има како мене во Прилеп или некоја друга слична недојдија, и да можам барем умствено да му понудам концепт за подобро, тоа е вредно за премрежје од 100ци, прозевливо 1000ци Ставрофци. Она што е твое, само ќе си дојди - ова беа зборови на еден лик од Мк, во кои јас не верував. Но!!
Тој веруваше, дека многу тоа, било мое, и само чекало.
Плус ете и таквите шо се курчиме треба да не има, поинтересно да е. Иначе че се прозеваме. Како Паун шо се курчи со перјата од тиркиз и сино. Бакнат од Бог.
Читам Јоаким Крчовски бил канонизиран за Светител во целиот Православен Свет. Делегација од Атос имало во Осоговскиот Манастир. Убаво. (ГПЦ И СПЦ како за нас побитни сестрински институции од Реалмот на стариот Византиски Суперсвет, т.е. нашите стари народи, сеедно дали Грци, Црногорски или Српски Илири, и се разбира Македонци. За мислењето на Руската бугарашка Црква ми дреми, пошто нели Описменех). Es ist mir Wurst - колбас ми е, шо вела компатриотиве.
Иначе таткои на Теодора од Кипар (женаму на Јустинијан), бил одгледувач на мечки.
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
How f. cool is that? Таја била актерка која што во своите Драми се слекувала гола. Така ја запознал и Јусти, бил да ја гледа. И после како да не ги сакаш?!
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)