Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.910
Поени од реакции
21.922
Еи абе

Кд некој пише у ДК дека ке си иде од форум,Ви тија што ударате лајкови, ударате ги у стилу тоо брат,праф избор,паметно,те подржувам.
Или па лупате лајк у стилу тоооо супер,више нема да те читамо,марш одавде.

?

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.865
Поени од реакции
6.476
Каква вечер кеј ауфф. Најсреќен маж на континентов сум вечерва. Да стој запишано негде, небитно зошто ил детали, најсреќен маж во цела Европа е еден Прилепчанец вечерва.

Туку фали Флеш. Што ако си клал слика од себе на Аватар? Бар има муда да се покажи, а не само скриен зад виртуелен лик да ломоти. За мене ликот е Македонштина, нешто во врска со него ми е мило ко Итар Пејо, ко Благоја Сприковски. Ја би воведил месец во кој сите членови би требало да клат своја слика за аватар, ако сакаат тој месец да пишуваат овде. Че видите како одма че се смени ниво. Зошто сите ликој што се поинтересни биваат земени на заб од некој лик, тажен, кој единсвен успех бележи во напаѓање на непознаници на интернет. Колку е ова тажно кеј. Што такво нешто го остварува. Колку проаднат живот е тоа. Ил Грл пишувала што и се случувало на работа? А што треба да читам овде, зар ова не е виртуелен дневник? Препукувања на ситни ликој че читаме.

Најсреќен маж на континентот вечерва е еден лик роден Прилеп.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107
So oficijalnata himna za Valentine na site zeni majki kralici ja proglasuvam sezonata za pocnata :sneaky:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.865
Поени од реакции
6.476
Грррррр КЕЈ. Ми се исполни сон што не знаев ни дека сум го имал. Ова не смеам да го заборавам, посебно нареден пат ко че се бунам за нешто што не ми чини.
АУУУУУУУУФ. Изгледа, сепак му сум омилен играч на горниот. Иако често се сомневам во ова. Фала му.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
741
Поени од реакции
2.349
Се срамам што сум прилепчанец после овој отекувачки лгбт створ. Каква само негативна слика за Прилеп. Би му откорнал рутер.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.865
Поени од реакции
6.476
Негативна слика за Прилеп? Си отворил Гранјдер во градот? Имам преку 200 тапс во 24 часа, ко че сум таму на одмор. За град со преку сила 40.000 граѓани, ова е многу. Базел и Цирих имаат во просек по 80ет тапс во 24 часа - милионски градој. Еден од тие ПП ликови, е еден шо живеј Русија и овде беше прогласуван за нај хетеро по медиуми од Биџи, МКД гордост и што ти ја знам, имал научни достигнувајна, бил ЗА! стрејт свет. Мене ми докажа поинаку, иако изјавува поинаку по медиуми. Кротко се насмеав ко ја читав веста, малце ми беше жал за него.
Фала Богу што сум Швајцарец, комфор далеку од агендата на други. Ми се можи.

Kajgana Shop

На врв Bottom