Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.826
Поени од реакции
6.429
Во постот погоре правам паралела меѓу мене и членот добрамузика. Мене ме хејтаат, оправдано. Него, се уште не е јасно зошто.
Она кога немаш капацитет да прочиташ 3 реченици и да ги разбериш. Пошто се сложена филозофија. Од мери џејн холанд ти е.
Инаку јас сум далеку од чил, преку чил до Стразбур не се стигнува. :pivo2:

(тие што се чил имаат скапоценост која ни јас нема да ја имам).

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.322
Поени од реакции
4.603
Данска рисрч: Џинџер данкиња со крупни зелени очи >>>>>мексиканка со чоколаден тен>>>>>плава данкиња

Член од
11 јуни 2021
Мислења
386
Поени од реакции
880
Драга, разбирам ја да има мравки низ кујна - храна, трошки, шеќер, благо. Ама некој да ми објасни што кур прават на вц шоља кај што кењаш, на машината за перење или ја глеам на пастата за заби o_O

Потпис: Мравкомразец.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.741
Поени од реакции
26.719
Драга,

вечерва пак ја видов @Corvus во Irish Pub. Не знам дали ги пееше сите песни од репертоарот :toe:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.484
Поени од реакции
13.698
Отворив Јутуб со цел да пуштам некоја песна. Да свири во позадина додека јадам. Инаку, секогаш кога сакам да пуштам песна блокирам и не можам да измислам што всушност сакам. Така и сега во момент на блокада ми текна, пушти Цеца. Често ми идат вакви некои забегани артисти или песни од никаде и ги пуштам да ги ислушам. Така пример вчера слушав ,,Разбио си чашу" од Шемса. Инаку не сум тип на човек што слуша таква музика но поштувам вакви евергрини. Добро, да не се отклонувам. Пуштив Цеца - Тражио си све. Ме удри една силна носталгија за детството. Се сеќавам кога немавме интернет дома, со флешки префрлавме игри, песни од пријатели. Така еден ден кога требаше да идам да преснимувам песни и игри од едни пријатели ја прашав мајка ми, пошто тогаш бев неук за музика, какви песни да снимам? Цеца и Брена! А за игри одлучив јас, секако :D.
Така, на флешката ги имав GTA Vice City, Цеца, Брена и 5-6 смешни видеа од тие ги знаете сигурно - кола си оди по рид и додека ја пратиш ти излегува jumpscare. Одам дома, префрлам се на компјутер и се почнува. Вајс сити и во позадина Цеца со песните Београд, горе споменанатата, Ја још спавам у твојој мајици итн.. Додека возев по немирните улици на Вајс Сити си слушав Цеца. И сега кога некој ке ме праша е добро од кај ги знаеш овие песни а не си љубител на таква музика? Не знаат они јас дека на тие песни возев тури со камион, возев такси и тепав курви. Подоцна собрав и други - Кисми, Огнени Момчиња, Парни Ваљак, Рибља Чорба..
Времиња..

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.826
Поени од реакции
6.429
Драга,

го погледнувам работниот план за Мај и Јуни, во Мај 4 дена слободни во парче (плус викенди), во Јуни 5 дена во парче. Веќе се гледам себе на алпски врвови пред сребрени езерски одблесоци. Ich hab das verdient. Ако водата не е asch kalt, рај. Сребрен македонски (soon to be deutsch) пекторален мускул на сонцето ќе одблеснува повеќе и од езерата.

Вчера ја гледам шефицата горе од спратот кај што влегува во кола, се чувствував благословен. Не само што е висока (иста Elle Macpherson), туку има и посебна харизма во врска со себе. Нејзината енергија дели, и донесов охридски филигран и го опиша со зборот geschmacksvoll - преполн со вкус. И овде не се сите луѓе извонредно интелектуални и зрели, ама мојата околина е топ.

Една русинка колешка ми рече дека сум морал да си земам жена од македонија. Требаше да и кажам дека не бев омилен кај македонките. Германките реагираја со und wieso muss sie mazedonisch sein, fehlt was bei die deutschen? (зошто пак мора да е македонка, им фали ли нешто на германските жени). Души.
Јас: überhaupt nix.

I'm a Model and I model and that's what I do. АХХАХАХАХАХАХАХАХА.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Tugj sram me jade citajki go clenot pogore koj go opisuva negoviot novonastanat zivot vo Germanija... au koja taga e ova, ne se cuvstvuvam dobro.
Bonus e toa sto likov e registriran pred 1 mesec i ima 1300 mislenja...
Me interesira samo edna rabota, dali toa stavrogrin se preselil vo Germanija ili ova e nekoj negov naslednik?
Vo sekoj slucaj mirisa na shuplivo.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Има ли покјут суштество од Дина од Рингтоунс? :love:
Каква прекрасна енергија, харизма, и што веќе не, само заради неа почнав пак да идам во Маракана после Ајришките свирки, кјутиш невиден!

Инаку во Ајриш стандард Лоркиперс Гилд немаат разочарано до сега, а и ме израдуваа со информацијата дека еднаш месечно сигурно ќе настапуваат во полн состав, не го пеев цел репертоар, стигнав многу касно и веројатно пола од репертоарот го пропуштив зашто пред тоа бев преку мост на Жизел во МОБ. Мими е моменталнот МВП на македонскиот балет и секоја претстава со неа е апсолутен хит.

Тоа е од прилика recapot на вчерашната ноќ.

Ta.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.837
Поени од реакции
17.500
Драга,

Ги молам твоите модератори кога го банираат @ilz од цел форум, да му дадат барем да коментира во темана НБА, затоа што без него е штуро и тој е единствен што ме тера да отворам нова тема секоја година.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.524
Поени од реакции
87.574
Гледам на МТВ 3 женски ракомет, ЖРК Чаир vs ЖРК Металург...

- Домаќинките се во плави дресови
- Гостите се во плави дресови
- Паркетот во салата е плав
- Нема резултат и време на преносот
- Коментаторот не го кажува резултатот, најверојатно и он не го знае

Едит: Еве еден од тренерите повика тајмаут, па така единствената камера што го врши преносот може да зумира кон семафорот за да видам дека е 10:10 резултатот.

Kajgana Shop

На врв Bottom