Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
8 април 2022
Мислења
184
Поени од реакции
269
Москва само на карта ќе ја гледам. :( Фали многу потажно смајли за овој пост...

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кајчо,
последниве неколку месеци баталив социјални мрежи сакајќи да добијам повеќе слободно време и да се посветам на некои битни работи. Колку повеќе се трудам тоа да е така, толку повеќе сваќам дека сакам да направам толку многу работи а времето е толку кратко и одминува толку брзо! Страшно.
Денес, се сретнав со колега што се запознавме пред 14години во Петница дури бевме деца. Ептен ме израдува и инспирира!
И уште една работа шо сакам да ја знаеш е тоа дека сметам дека треба да се учи ораторство и јавно изразување уште од рана возраст. Сигурна сум дека тоа би влијаело супер на самоувереност и односот кој го имаме кон себеси.

D

dobramuzika

Гостин
Драга, вчера околу пет ипол, шест јадев еден долгометражен и буцкаст сендвич и си легнав после тоа затоа што бев изморен од работење пред пц скоро цел ден, кога станувам еден ипол... Немаше смисла да легнувам за четири саати повторно па решив да гледам серија, ја започнав Ted Lasso и да ти кажам право многу ми се допадна серијата, изгледав некои пет епизоди, едвај чекам после да си дојдам дома и да изгледам уште епизода, две.

Имај убав ден.

IMG_20220413_081139.jpg

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Обавезно одгледајте го до крај! Имајте пријатен ден!

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.082
Поени од реакции
10.137
ДК
Се ми стана здодевно, ништо не ме привлекува веќе, не ми се шета, нејќам скапа гардероба, нејќам добра штикла, ми здодеа и одење по ресторани, кафичи, на гости, ниту сакам да ми дојдат.. .веќе ме мрзи и да се дотерувам, да се шминкам, да се сексам:(:(:(...еххх, се е со години, се ти здосадува..НО ..како не ми здосади топло лебче цел живот да јадам секој ден и млечни чоколади?
Сите што ќе ми стават тажно смајли нека знаат дека навистина е тажно.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.816
Поени од реакции
6.401
Наградата за најевропска песна оди до:
хаштаг Миконос

Сум ви кажал дека Филип од Орлеанс (братаму на Луи) ги згмечил Турците кај Виена како сува пиперка? Тие ќе ми рушеле неокласичен град со канони - ShakingMyHead. Цела француска армија грмела и го скандирала неговото име додека победнички се надвисувал со коњот на полињата над синиот Дунав. Со тоа ефективно ставил крај на злобната Отоманска експанзија. Единствен. Кааајги како е возможно вакво Party Animal ко мене уште да е толку навлечен на Историја. Се надевам ентузијазмот за вакви ликови и нивните скапоцени биографии нема да избледни ни на 50ет.
да не ве тролам.Да.

Периодов ме oчекуваат 2 журки со колегите. Нема да претерам со виното (заедно ќе претераме, ни фали улична школа како колектив, ама висока не ни фали). Само подалеку од Рајна да не одам на полноќ skinny dippin', па да излезат слики фон мајн bum (едно лето во Ју Ес А).

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.008
Доста ми е, многу ми е. Тешки периоди сите поминуваме во животот на секаков план. Небитно.
Ми треба малку изолација од се живо и диво. Крајно време е да си ги наполнам батериите.

Денеска малце по активно да ги збркам сите обврски на работа, да расчистам се што ми е на дневен и утрешен ред. Па попладне да фрлам една торба алишта во кола, пасошот, да наточам гориво до горе и да му ја дувнам за Солун. Здравје недела вечер назад за Скопје.
Сум заслужил еден релаксиран викенд сам со себе, па што сака нека биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom