Иста ваква чавка од Унгарија и јас запознав, само не летеше оваа. Не беше тетовирана само на брадавиците, али затоа имаше пирсинг на двете.
Иначе сабајлето незнам од каде ми текна на една случка од пред 5-6 години во Штип. Влегувам во една книжарница, и таму продавачката зборуваше со еден човек околу 30тина години, се договараа аплицираше за работа таму. Му зима девојката документи и му кажа дека ќе предаде на шефот кога ќе дојде, али дека работата е завршена и дека само техникалии треба да средат.
Овој после се јавува на телефон на мајкаму, цел среќен возбуден си прави муабет на цел глас, мамоо тетката ми кажа дека се е средено леле мајче најдов работа, ми рекоа ќе ми јават за неколку дена.
Јас и тетката која патем беше сигурно 7-8 год помлада од него само се смееме под мустаќ.
Иначе шо ми беше зборот .. ми текна на случката како вчера да се десила, а не ми текнува кој кур барав јас у книжарница у Штип.
Да беше Скопје ај до некаде ќе разберев цела држава е у ск, али Штип бе. Од сабајле од 9 ми текна на ова и еве скоро 12 саати се мачам да ми текне шо праев у Штип тој ден.