Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Прво на што ме асоцира кога ке покажат некои Британски Војвода,Принц е зборот инцест.Многу гнасни луѓе,али у случајов овие што паѓаат у несвест,па дури и црномурестата Опра и ги обвинуваат за расизам бидејки не сакале утре црн принц да имаат,не ги разбирам.Ете едноставно не дозволуваат црнец да биде принц утре,и сега? Ај ако не ,,black lives matter" нека ја направат работата.Ме потсеќаат црнциве на едни наши сограѓани се повеќе и повеќе

K

Kitsune

Гостин
ДК, денес убаво се потрошив за жените во мојот круг но не се жалам.

Иако не ми треба овој ден за да подарам нешто на мојата поубава и попаметна половина не останувам со празни раце.

Среќен 8ми март на сите жени во светот.

Ф

Флеш

Гостин
Редно беше и горд сум ,најдобар одлука што донесов овојпат ,прва година да решам да не им купувам цвеќе на колешките . Шо ги ебавам јас нив,ќе им посветувам јас бре внимание на "специјален нивни ден",не сум бре будала .... Шо ги ебам искрено .... Најбоље заштедени 200 денари,бап у џебче ,за цвече хехехехехе .... Пукнете душманке феминистички ..... ЈАДЕВ ШАРСКА СО ТИЕ ПАРИИИИ !!!!!! СЕ ЧУСТВУВАМ НАПУНЕТО !!!!! :gjavol::цицки:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Убавината на bluetooth слушалките е шо можеш во 12 навечер да рокаш музика на најгласно дур денсаш низ стан.

Ти се плукнам во короната.

Член од
1 април 2020
Мислења
142
Поени од реакции
836
Dear K,

Да заклучиме, имам рестинг бич фејс, сериозна и строга сум, но по принцип сум супер кул личност која екзеќутнува ствари. И позитивна енергија. Само што второто многу малку луѓе имаат можност да го видат и проживеат, јер не можат да минат през првото.
Уич ис тоутали фајн.

Али и менаџери и шефови ми кажуваат ствари, пријатни периодов, па ќе треба да се стегнам.

За да има баланс, од една страна стегам, од друга мислам оти телово ми се распаѓа. Коленото е толку во аут, што при чекорење се изместува и мести најизменично. Другото исто.
Најлегендарното од се', успеав да измрзнам кога отидов да трчам, ако цели денови бев надвор.
Ако топол туш не ја реши трескава, нема што друго.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.354
Поени од реакции
38.588
Кеј, мора да и се признае на оваа Меган, не до колена јајцата по земја и се влечат. Вакво играње кур со една од топ 5 најмоќни фамилии во светот, капа доле. :cuc:

Штета шо ќе заврши како свекрва и ако продолжи така. :pos::pos::pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Сакам да се заблагодарам на раководството на Кајгана за ваучерот за точак. За осми март прв пат ме изненадиле вака.

Со оглед на тоа што точак не возам, нити планирам да возам, ако не е проблем, пуштете ми ја иљадарката на сметка. фала однапред.
За многу години осми март.

Член од
18 март 2019
Мислења
445
Поени од реакции
2.045
Абе ДК зашто ми ставаш сол на раната?? Пред 2 недели ми го украдоа велосипедот сеа ми праќаш тука ваучери за попуст за нов, јас уште стариот не сум го прежалил..

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
На крајот се додавала буквата М за да звучело поубаво :eek:
И тие малку здрави келии у мозок што ми останаа ми ги изгоре тој Немачки јазик.

Kajgana Shop

На врв Bottom