Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
3 април 2020
Мислења
905
Поени од реакции
508
Кајги, излегов од дома и проаѓам покрај контењер и гледам двајца од оние,постојано што буричкаат по контењерите.Си велам собираат пластика, но на мое изненадување извадија негибнати паштети, виршли и месен нарезок. Подзастанав да видам што ќе се случи,па кога му седнаа, слатко си се нагостија и му благодареа на Бога, за таа гозба.Си продолжив понатака и ми текна на теоријата на релативноста, за некој нешто е ѓубре, за друг можеби е гозба или единствен оброк.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ми влегоа пред некоја вечер дома едни двајца непознати, го отворија фрижидерот, го затворија и почнаа да ми се дерат „КАДЕ СЕ ВИРШЛИТЕ, ПАШТЕТИТЕ КАДЕ СЕ?!“ и пред да имам шанса да им одговорам, ме фатија за нозе и ми ја ставија главата во вц шоља, неколку пати. Додека исплукам водата и дојдам до воздух, и мене ми се измочаа на тепихот и заминаа.

А сакав да им кажам дека го згрешиле човекот. Дека не јадам такви работи. Дека тоа се е буричканица од мелени уши и чмарови. Дека дури и меленото месо го терам касапот пред мои очи да го меле. Дека им се чудам на паметот зошто крадат виршли и паштети.

После ми кажаа други паталци. Нихилисти биле.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.463
Поени од реакции
7.788
Овие што не веруваат дека Короната постои се истите што прават copy-paste статуси дека Фејсбук не смее да ги користи нивните податоци и веруваат дека со тоа се целосно правно заштитени...

Доста од нив веруваат и дека земјата е рамна...

Најчесто истите тие луѓе веруваат дека некоја рандом страна најверојатно од Индијци ќе им даде 10 000 долари ако коментираат, ја лајкнат страната и ја споделат на сопствен ѕид...

Исто така доста од нив споделуваат икони за среќа на Фејсбук...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Шо познавам една женска, повеќе виршли јаде со гз отколку во хот-дог. Толку многу ги сака шо нишо чудно утре да ја видите по контењери.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Што кур ми е сон не ме фаќа, можеби од што мислам многу на нешто....еби му матер, ај чао.

И за виршли веќе не...не може човек да се исплаче на форумов на раат.

Kajgana Shop

На врв Bottom