Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.130
Драга,

Работам со Амери последниве две-три години и пошто муабетиме по телефон, често добивам прашање Вер ар ју фром? И сите ми имаат таков впечаток оставено дека ги нервирам со акцентов. Обично мислат дека сум од Русија, а еден еднаш ми рече сум бил од Молдавија. Еј, за Молдавија слушнал. :D

Нејсе, си имам една стална клиентка што бар еднаш неделно ќе се јави и секогаш е фина. Еднаш ми вика, ако некој те изнервира денес, знај дека мене ми го разубави денот. Скроз е срцка и денес ми вика, може да те прашам нешто? Од кај си? - ми вика. Многу ми се свиѓа твојов акцент. И викам Балкан, Европа. Ми вика кај е тоа, близу Туркменистан? :D

Ај што ми ја стопли душава со убави зборови, па и ме насмеа.

Ех да се сите клиенти така фини и културни. :love:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Анима <3
Мунди <3
Се <3
Криви <3

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.848
Поени од реакции
21.612
Драа

Нема поприродна и поведра жена од Искру екс Џамбазову,не ву га знам ново презиме.Едноставно зрачи сс искреност и скромност.Толко.

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.387
Поени од реакции
3.594
Draga kajgana, ja citam temana za izbor na najgolem ropak na forumot i naidov na postovite na @Хоуп . Kakvo prijatno iznenaduvanje.
Mislam deka devojceto e potrebnata hemoterapija na seta metastazirana seljacana i ne-kultura na forumot.
Samo napred art hoe!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.194

Може не баш како вино, ама еден од ретките (музички) феномени кои не се изгнасија со текот на времето.

И да, музиката е најголемиот и најмоќен изум на човештвото.

Член од
16 ноември 2019
Мислења
185
Поени од реакции
840
Драга,
До кај ќе оди ова со коронава? До кога ќе трае? Почнувам да полудувам. Сега слушав за свадбите. Ќе се дезинфицирале гостите, ќе се миеле раце на пола саат, гостите ќе се служеле од еден метар, бидермаерот ќе се дезинфицирал и место да се фрлал ќе се влечело на лотарија. Супер!
А како ќе го дезинфицираат цвеќето не ми е јасно?? :confused:
@Kal_El јас и ти што ќе правиме бе?:(:D

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Драга јас ако некогаш пак играм лото ќе ги играм 4, 8, 15, 16, 23, 42
Можи оти толку многу се изервирав од бројкиве ќе ми падни лото ако ништо друго :pos:

Седма бројка ? Се разбира 9-ка, оти така се чувствував на крај од серијата :(

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Од немање веќе што да се прави гледање клипови на tik tok,од 1000 изгледани сите 392 од lirim,islam,bujar,remzi знаев чиви се пред да видам кој ги постирал.Борби со кучиња,возење мотор на едно тркало,шкрипење со коли по улици.И ние не сме луѓе, ама таква багра човештвото не памети

D

dobramuzika

Гостин
драга, не ми се верува кое зло се ова социјалниве мрежи, т.е тие што ги користат се зло, а и најпаметни се, ај се гасам на неколку дена, таман да го допијам сето пиво во фрижидер.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Драга,

Шо прајш, ам шо да прајш работава, чекам резултати, чекан по глава ќе ме акне... почнав нокти да гризам, сончоглед, минт бонбончиња,лексилиум на ред..
Ај бе нека зазвони ова телефонов у пм..

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
D .... u poverenje i ne kazuvaj na zenive u komsii.(skopski,prlipepsko-bitolski neznam kako ke mu dojde)
Toa BROMOT sto ni go stavaa u gravot u JNA ic ne deluvase, pocna tek sega da deluva po 40 godini.

Kajgana Shop

На врв Bottom