Скокав на јаже денес, бај д веј најбоље вежба икада за било што, и моментално нозете ми се малце у бонус. Користев еден тренинг кој го имам запамтено од времето кога тренирав кошарка, во глава ми имаат останато бројките и прееска пробав да го направам ама за малце не успеав. Сеедно, горат нозе после тренингот, 20 минутно ебење матер ти се дешава.
Планирам кога ќе влезам во шема следните денови за некое време да ги дуплирам бројките, пример ако треба 3 серии по 120 скока за 1 минута, јас да направам 6 серии итн итн, што ќе биде поприлично солидна бројка на скокови за 20-30 минути.
Мал апдејт, успеав денес цел тренинг да го изработам.
Ако сака некој што си скока на јаже да му го кажам тренингот нека пише ПП.
Него глеам сега нова шема е ова тикток социјалната мрежа, фрштат видеа на сите страни. Ај тоа на страна, има стварно забавни и смешни ствари, челенџи, загатки и слично, али очигледно дрољичките си најдоа нова социјална мрежа по инстаграм за тоа каде ќе се спонзорираат и допираат дно. Сеа пошо е време на карантин ради коронава, шема им е дома да се шминкаат и да снимаат видеа. Па нешо ко демек играат таму на пар песни што се вртат по тикток, Шакира и компанија, и "случајно у гз и цицки се снимаат цело време. Па уште и миничи, штикли, шминки, све тоа употребуваат додека се дома, нормално за да снимат некое безвредно видео и да има момци што ќе шиљат на таквите работи. А најдно од се ми е кога ќе пишат pls like na videoto...
Не знам нешо ме спотера да ги исхејтам, а топ ми беше денов.
Напраив една мега добра скара на тераса, обожавам саламурено месо на скара. Обично јас си го саламурам ден претходно, по мој терк. Сенф, копар, лук во прав, кари и уште некој зачин ако ми дојде при рака, зависи од месото секако, нека отстои еден ден, утредента е порњава за јадење откако ќе се испече на скара.
Сеа глеам на инста Пеја риба праел, ете деновиве идеја за добар ручек.
Пошо ми го избришале постот у темата за корона, само да кажам: Нина Групер у уста те гаѓам дрољо лажлива. Ајт добра ноќ сега.