Ф
Флеш
Гостин
Денеска запознав една полу Цинцарка од Румунска,таму израсната .... Добри цицки,убава коса .... Седев до нејзе,душата ми е исполнета ..... Пуштам од мерак да знаете ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДК негетивен, 7 денови ко 7 години ми се видоа упм ама убаво заврши... народе чувајте се, психата ме уби вака а не можам ни да помислам како ќе беше да бев позитивен...ДК стискај палци, ако тестот ме извади „плоден“ без да знам би имал 100+ деца за жал...
Па вежбајте дома бе, не ви ги исекоа рацете и нозете, или нема тегови и справи дома па не може 30 сториња да ставите?
Читам книги, гледам серии, вежбам, а терапијата направи да си станувам секое сабајле у осум (јер мора да испијам лекарства) и да си го организирам денот како што треба. Онака се осеќам ко препороден, дисциплиниран и секако изолиран.
Ме ошиша брат ми ќелав, прв пат во живот, се плашев да не бидам како грев штотуку влезен во затвор али добро испадна на крај, се тера некако.
Планирам кога ќе влезам во шема следните денови за некое време да ги дуплирам бројките, пример ако треба 3 серии по 120 скока за 1 минута, јас да направам 6 серии итн итн, што ќе биде поприлично солидна бројка на скокови за 20-30 минути.