Го гледам на фејсбук,еден познаник што учевме заедно во средно ..... Бевме точно од втора до четврта година,кажано се префрли од едно средно ,дојде во нашето средно школо и учевме 3 години заедно во клас ...... Дечково беше буквално, ништо не учеше,двојки му беше просек учењето,не правеше проблеми,но детево пропалица беше .... Ќе ни дадоа проект,она тоа,секогаш беше неспремен ..... Државна падна матура ...
Денеска случајно на фејсбук ,како предлог за френд после 10 години,го гледам дечково пак ....Ајде да го видам ...Гледам на инфо ,шок , МЕНАЏЕР ВО ТЕЛЕКОМ !!!! ООППАААА ЕЕЕЈЈЈ
Ма јебем ти човекот ....Не ми се верува,го проверив и на ЛинкдИн,абе педеров е навистина таму на јака плата .... Му гледам,образование,ок исто средно,приватен факултет опааа ....Значи тоа е цаката .... Јас у средно,мамата си ја ебав,оти бевме у строго државно школо,запишав факултет,и таму ебав мамата две години додека не колабирав .... Поминаа седум години до стабилизација,јас сум просечна работа со како будала историја да успеам,а дечково е менаџер у факинг фирма Телеком без да загрее столче ... Че ти пљукнам сфе навистина во Македонијс .... Ме гребе грижа .... Да си одам од тука и да одам кај братучетка ми во САД ..... Испаѓа иако мака сум вложил и минато,ликови други со лесно седат у фотеља .... Денеска најгадно тоа ме налути .....
А најубаво со вест
@Agda Beata .... Повторно се најубаво