Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
26 август 2019
Мислења
351
Поени од реакции
763
Чуј свету, јас сум среќна!!!!

Денов може ли да потрае една недела, имам обврски како за 2 ама ќе ги средам во 1 да потрае само. Кафе ениуан? Фредоеспресо од пријателите од Номад, долеав малку цеден портокал и исто како да пијам кафе и јадам појадок, крекерите ќе останат за покасно, за следната микропауза. Убав ден!

е, а ако видите будала како оди по улица и си збори сама на себе, таа сум, околу државна се движам, се преиспитувам што точно имам да довршам за следните тонови на часовникот ;)
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.832
Кајг,
многу интересно пишуваш, за секоја конверзација даваш повратна информација:
-член тој и тој, реагираше на твојата објава во темата со „ми се допаѓа“!
замисли за темите во подфорумот Секс наместо „реагираше“ да има израз „се возбуди“ :icon_lol:
 
Член од
26 август 2019
Мислења
351
Поени од реакции
763
Пауза 2, крекерите дојдоа на ред, ама кафе број 4 веќе јавува индикации на опасно поткопување на кредибилитетот на мојот ценет желудник. Немам време драги, немам време за поштен оброк со чаша вино, не денес. Би дала се за еден тањир тавче гравче и некоја пиперка киселка со лукче, и така сум сама дома можам да се поднесам. Мантрај МаМасита, за неполни 12ч ќе станеш и ќе имаш време за се, до тогаш ќути, пиј кафе, грицкај крекери и пиј вода со ѓумбир, лимон и сируп од бозел. Омммм.... Два часа и половина до тренинг и крај на долгиов ден! Омммм.... Динг динг, ајде дупе у вис, те чекаат уште само 80 аранжманчиња и еден бидермаер, мме кој рече дека свадба се праи и во четврток
 

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.342
Поени од реакции
6.275
Како би фанал сеа една ракија во чоканче бапнато у чаша со мраз, ладно грч. Да ти ги изгори џигерите и таман една ладна кисела вода да се изладиш, ама ладна да се поти шишето. Па тука замисли имаш и една шопска, со кромид со чушка со сите салтанати наредена, па си буцкаш едно патлиџанче една голтка ракијка и си вртиш така, а музика тука околу пука македонско народно, Васка Илиева или Александар Сариевски.
Раат на душата, и да погинеш колко можеш ќе се спасеш. Шо би рекол Рацин, „има зошто душа дае“.
 
Член од
3 мај 2019
Мислења
17.762
Поени од реакции
9.559
Штета!!!!
Како старееш, така осознаваш дека имало луѓе кои се луди, полуди, најлуди, екстремно луди....
Па има ли на овој ебан свет некој нормален!!!!
Ебати животот глупав...:facepalm:ебати...
 

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
abe mi tekna da ti kazam deka i jas sum bil mlad nekogas kako tebe K.... (ke dojdes i ti na moj aj)
e togas koga jas bev na tvoj godini i trgav vo skolo i vo tasna imav perodrska i sise mastilo, a nikako ne dojdov i do takvo penkalo na mastilo.ama pokasno koga gi izmisliva onie HEMISKI penkala imav edno takvo, EH KOJA RADOST, i znaes sto ne znaes, e toa penkalo ne se frlase koga ke se potrosese tuku se polnese toa minata.Imase eden dukan kaj letnata bavca-kino Balkan i uste eden do Putnik onoj so golemoto uvo e tamu gi polnevme prvite hemiski penkala,odi prasaj ako ne veruvas ,,mala si ti bila ne znaes.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Хеј, набацав 28. За една година колку работи ми се изнаслучија, буквално школо за цел живот и нешто на што сум горда е колкава професионална експанзија доживеав за точно 365 дена. Се се сака кога се може иако некои работи не доаѓаат преку ноќ. Само упорност :angel: Не сакам пензија ама мислам дека ми фали нешто како sabatical на кое што си одат Германциве од време на време за психичка рекуперација и средување на емоциите. Се убаво ми е овде кај што дојдов само ако може следната година ова време да пишувам од норвешка IP би било уште подобро :D bye
 
Член од
26 август 2019
Мислења
351
Поени од реакции
763
Денот Д, испорака и после цел ден ќе лежам, ветувам! Кого лажам, ќе си најдам јас работа :D
 
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.587
Може пошто сум по малку чудак, а може и пошто во последно време се отепав од гледање серии и филмови на тема time travel (Dark, I'm looking at you), пред некој ден ми дојде мисла што би било ако еве самиот јас од пред 5 години најде начин да дојде да види што правам во 2019. И се си мислам дека нема да биде/бидам разочаран. И малце ме опушти таа мисла, бар во момент кога на глава имам купче проблеми. Колку и сега да ми изгледа дека животот ми е во офсајд, пред некоја година и дел од ова што го имам сега ми се чинело тешко остварливо. Note to myself: помалку секирации за глупости и помалку трескање глава за небитни работи.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom