Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.451
Вакви ни Надал ни Ѓоковиќ не маваат. :icon_lol:

Нејсе, новава година ми почна многу убаво, со еден тон позитива и пријатни луѓе околу мене. Во принцип сум човек што не се замара многу со нови години и слично, плус и не сум суеверен, ама ако ја тераме народската се надевам и посакувам таква да ми биде целата година.

И многу ми се безвезни изрекине: Ај и на твоја глава или Ајде оваа година да ве жениме... :facepalm:

П.с. Све да им ебам на сите постари што се поздравуваат така што наместо во образ те бакнуваат на 2.5 милиметри до устата вкопувајќи ти ужасен здив помешан од кромид, праз, руска салата и бајат леб. :tapp:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
После бурниот период работа/школо, се наредија некои коцки. Испитите од ПМФ ги префрлив за да влезат ко кец на десетка во програмата на којашто студирав. Пред Нова Година финиширав со колеџот, последните испити ќе ги покрие Motorola јер стипендија. Аплицирав на Универзитетот на кој сакав да се префрлам и е на неколку блока од мене. Ме примија. Денеска си исполнувам желба од bucket list, и заминувам на одмор на Хаваи. :kruna:

Се враќам и продолжувам со ново поглавје на Универзитет, со исто темпо.

Среќна Нова!

#Perfektenschlag

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На ова време џандар да си, или војник АРМ на стража.

Ф

Флеш

Гостин
И Грците се туп народ .....Абе чоек,колку и да се самобендисани,јаки песни вадат и спотчиња ....:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Досадни се сценаристиве на серијава "Македонија"
Мислам, не ме јеби, дебата за вакцинирање? Што е ова? Дваесетти век? Демоде муабет.

Се надевам наскоро ќе почнат нови storylines за легализирање на марихуана или геј бракови. Е тоа веќе ложи народ, ова со вакциниве досадно е некако, не знам дали ќе им донесе рејтинзи...

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Фатени лицата кои со мобилен телефон ги снимаа женските тушеви во Студентскиот дом Кузман – Kurir.mk

Овие јадниве, не знам колку време им требаше топла вода и парно да има у студентските, до вчера не ни знаеа дека некој ставил телефон за да ги снима колешките, требаше медиумите да им кажат, ама затоа за помалце од 24 часа ги фатиле сторителите... :facepalm:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Денеска е тој ден/ноќ кога градовите во Македонија се магични, за еден момент го снемува целото ѓубре, нечистотија и гнасотии, и се делува како некоја друга, поубава, утописка димензија.

Тоа под услов да не треба некаде да тргнеш на пат со кола.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Отишла у теретана се снима,отишла да пие кафе исто,отишла да јаде го слика сендичот од факинг ројал,отишла у некоја локална биртија каде што дечко свири синтисајзер вади најмалку 7-8 видеа како она ''лудо'' се забавува мислиш се наоѓа на концерт на Ирон мејден,и да обавезно тука мора да има една флаша у лед демек у смисол Girls gone wild поминува покрај ебаниот Капитол мол вади снимка мислиш се работи за слетување на месечината, отишла вечерта на водно се снима,после водно кафица на бензиска се снима.Мизерија,дно,и така секој ебан ден.
Имам шлајм еден тон.

Kajgana Shop

На врв Bottom