Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Драга како одминуваат годиниве се помалку и помалку луѓе имаш на форумов. Освен спорт и политичкиње срања се е мртво некако. Порано имаше и интересни теми во чек дис аут на нова година сега ништо...

Еве јас за 2019 ти посакувам да добиеш некои нови клинци и да заживееш повторно (колку-толку).

Бидете ми сите здрави и живи во новата година и се најдобро (y)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.610
Поени од реакции
88.098
Среќна нова кајганџии :) Прошлава година и не ми беше најдобра, проблеми и нервози еден куп... ај се надевам новава ќе биде троа поарна.
Пази, синоќа еден човек ме убедуваше дека Петре Шилегов бил боем :pos:

Еее Јонче, Јонче... денес секој сељак станува боем. Стани од гроб види што нелуѓе се поистоветуваат со тебе, земи малихерата еби им матер нивна покондурена
20190101_093622.png

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.277
Поени од реакции
23.895
2018 onaka slobodno mozam da kazam mi bese edna od najlosite godini od mojot zivot, posebno na privaten plan. Fer bi bilo da napisam deka sam si sum kriv, nikoj drug i deka losata 2018 e plod na mnogu moi losi odluki kako vo ovaa no i vo prethodnite dve tri godini. Onaka covecki se nadevam deka novata 2019 ke bidi barem malce podobra iako stetata e veke napravena i nepopravliva no svesen sum deka toa e samo broj, samo 12 otcukuvanja na casovnikot i nisto posebno nema da se sluci na 1 januari osven sto ke bidi 2019. So drugi zborovi salam ja posrav rabotata so dalekusezni posledici po mojot zivot bez nekoj sansi za podobruvanje vo dogledno vreme. Vo sekoj slucaj veke ako kaj mene nema da ja bidi barem na site vas vi posakuvam srekja, zdravje, radosti, berikjet ili barem da sme site na broj.
Srekna Nova 2019

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Драга ми рекоја дека дошла новата година. Сношти на полноќ сите ја чекале незнам јас спиев. Трета година со ред од татко ми го добив истото прашање: Зошто седиш дома? Оди излези нова година е.
Доообро нова година е и кој кур? Шо требит во несвест да паѓам зш било нова година? Требит да платам по дискотекиве карта 1000 денари на истото срање на кое шо налето мојш без пари да влезиш? Да платам 150 денари за пиво 0.33? Или вхотел да одам 2200 денари за мени од свадба кое шо на истата свадба би коштало 600 денари? Да ме забавуват Жармена и Романтик Бенд? Не фала. Да гледам тепачки пред мене? Вчера во Охрид се регистирани 11 тепачки од кои 1 пожестока па мораше да ме разбудат во 4 сабајле да одам итно на работа да ги шиеме....и да морат да ги врзиме за кревет зш се степајја таму пак. Да ти ебам нова година драга ❤<3​

Kajgana Shop

На врв Bottom