Имам едно питање,воопшто на женската популација праќам адреса .....
Како бе,немате време се, заради децата итн работи да се мочам ?!
Поготово жениве на работа . Џбуљат на фејсбук и вибер,цело време на муабет и кафе,цело време на телефони,или на цигара,си одат порано или доаѓаат касно,абе колата,абе детево на фудбал,абе болен,абе колата треба нешто ....... Се причина,да ги нема на работа .... Не дискриминирам,ама се македонски колешки,шо сум имал се
. Ко коњ без пауза 8 часа цел ден работам,набрзина само ќе каснам нешто јадење и пак назад. Двојни смени ко будала,и не сум рекол ништо ..... 2 и пол месеца не сум земал ден,работев и двојни,не сум рекол ништо .... А вие на спротивна страна,со сам на смена,бараш ден за праење зимница или закажано гости си имала
Два пати боледување заради банален вирус ..... Или детето било болно,а натепал 11 години упм,на негови 8 години(мои) во 1997 година ги чував моите 2 годишни брат и сестра,додека моиве трчале на работа без баба и дедо .... А вие,свекор и свекрва,сеедно организирај се,имаш договор и си платена за работа исто како мене и држи се на исти ритам ....И јас имам приватни обврски .... Неќе ноќни смени,она ова .....
Или работи или дајте отказ ако немате време и бидете домаќинки,а не цело време пинг-пинг-пинг ти ебам Виберот,како Весна планирала рецепта за француска мусака