Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Драга К

Во саботата со другар бевме да пиеме онака кафе у кафич, влеговме, седнавме, нарачавме, по 10 минути седенка ни се клапнаа две девојчиња на маса. Океу, седна, муабет, ова она, ги прашувам, колкави сте, не ми кажа одма,океу си викам после пак ќе ги прашам. Така правиме муабет, одеднаш едната почнува да прави муабет, за дечковци, да кажува колку имала, дека со еден се гледала онака, другиот и бил за врска, другиот за секс, во меѓу време си пишува со бившиот. Ми прекипа и ја прашувам колкави сте?
Едната вика јас сум деветолетка, да драга, Деветолетка, а другата прва година средно. Во тој момент станав отидов до шанк ја платив сметката и му се јавив на другарот да излаже дека збори на мобилен за да си замине.
Еј, викам па ја у мое време на тие години се мислев каде ќе отидам да играм фудбал. Овие размислуваат за дечковци и секс,страшно до каде отиде младинава.
Апсс, драга, Апсс!

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Два дена како ја асфалтираа Партизанска,писта ја направија и некому му текна да ја раскопаат за парно цевки да постават :facepalm: Ај што можеа цевките да ги постават пред да ја асфалтираат,потрупале со земја дупката а земјата пропаднала и се направи длабка на сред коловоз одеднаш тротоар пред тебе.Море кочат коли, вриштат гумите никаква сигнализација ни предупредувње дека на сред булевар бунар те пречекува.Неписмени е мал збор за оваа багра

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Извадок од фб статус што синоќа го сподели еден пријател на неговиот ѕид од некоја ултра христијанска фб страна (се однесува на прославата на Халовин):

„...на православниот христијанин не му доликува и не смее да ги даде своите чеда во рацете на смрдливиот створ!“

Сум чул многу прекари за сатаната, ама појако од ова не сум. :ROFLMAO: Смрдлив створ :pos::pos:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Две години во Скопје седев во Карпош, лани седев во Центар до Универзална и оваа година не најдов стан таму и морам да седам во Кисела Вода. Мислам дека поголема грешка не сум направил. До факултет во најдобро сценарио ми е 25 минути со мртвиот превоз на ЈСП. Имам две опции, да се возам со 24 што секогаш е фул бидејќи има само обични автобуси (најверојатно бидејќи двокатен не собира и не може да помине) и мора да се туркаш во страшна гужва до Рекорд или пак 4 кој е двокатен ама доаѓа поретко. На факултет секој ден сум попладне, најчесто од 2, 3, 4 па до 8 саат (јер Финки јебига). И ај се помирив дека оваа година мора да издржам и да се возам со јсп цело време до факултет, кога приметувам дека секој ебан ден не се минува кај Рекорд и мора автобусот да врти од кај Рамстор. Бидејќи не сум се возел секојдневно на долги релации порано, не сум бил свесен каква нервоза е ова. Моментално седам во 24 и од катната гаража до Рамстор одиме 25 ебани минути. Па дали сте нормални бе матер ви ебам, никаде во светот го нема ова. Како може најпрометните улици во градот да бидат затворени цело време пички едни. Кој кур правите никогаш нема да ми биде јасно. Јака му душа на луѓето што живеат во Кисела Вода стварно, а на одговорните за ова да им ебам сѐ по список во бесконечен while циклус.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.708
Поени од реакции
37.691
Кајг, види го ова...
Бишевац вели, Ве молам јас мислам дека треба да се однесувате како Дама!
Грчева на то, Да само кон каваљер ! :ojeaa:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409

моја генерација Кајги, не знаеше кој е премиер на влада на СРМ,
ма ни кој е претседател на СРМ во тие години...а сега ???

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Кај е тој членот шо навиваше за Интер(мислам) и многу интересни и смешни пцовки имаше?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не знам зашто се лажеме дека државава ќе постои уште долго време...прашање на време е кога ќе се распаднеме..

Партииве си праат што сакаат, си праат на ти го-дај ми го, праат неуставни промени, буквално праат најголема кражба во историја на независноста и праат нешто што е незамисливо да се случи во нормална земја од ЕУ.....и на улица се собираат 12 луѓе само да штрајкуваат...

Реално освен овие 12 луѓе ние другиве и не заслужуваме некоја држава.

Па ја мислам утре да се затворат кладилнициве у Македонија (што и треба) ќе се соберат илјадници луѓе да протестираат..

Па само ние од темана кладилница да се собереме ќе бидеме повеќе од овие пред влада што се...

Kajgana Shop

На врв Bottom