Драга Кајгана (виртуелен дневник)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Си дадов ветување тоа нема да бидам јас, никогаш повеќе. Гледај ме во очи дали мислиш дека се фолирам или сум реален?

Член од
9 ноември 2017
Мислења
523
Поени од реакции
1.161
Многу ми е смешно кога нешо се расправам со мајка ми и кога веќе ќе нема аргументи, па ќе ме закопа со "додека живееш тука ќе биде по мое, ако не ти одговара вратата ти е отворена да си одиш". И тука доаѓа крај на дебатата, она победува и јас колку и да сум во право останувам со прстот во уста. :mad:

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Народот во Македонија многу лесно паѓа во лаги од типот вака и така правиш лесно пари како приказната со овие крипто валути (што дури и бербери го прават муабетот за инвестирање) просто неверојатен феномен е како си мислиме ке го заебиме системот и ке станеме паши преку ноќ.

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
многу е заразно..

па па па па па па па па

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Доколку би постоела македонска Алеа на славните во која што би биле сите луѓе што имале позитивен импакт врз државава без никакво двоумење би го ставил Раул Гонзалез.
Се надевам дека заминувањето од Вардар нема да го оддалечи од водење на македонската репрезентација и дека ќе даде 100% од себе си на светското следната година.
Еден од најквалитетните од спортската бранша што било кога настапувале/менаџирале во македонска екипа.

Капа долу :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
... предводена цепелин, зелен ден и кој ...

Кога ќе те заеби гоогле транслејт на есеј за рок музика, а ти нема да го провериш и така ќе го предадеш :pos:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Draga nekoj kinez te haknal, no ne se sekiraj jas mu vrativ. Bas pred eden saat vo trafika go haknav na eden kinez so dve falsh banknoti öd 50 evra. Fita fit :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Изглеa кинезиве пaтaт мaсoвнo oд мaли курoви.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Песнaва треба да ја пуштаат по сите телевизии едно пет пати на ден за народов да се свести.

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,конечно ми дојдоа мајстори од ВИП,ми го направија интернетот. :love:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Дојде време у своја земја у свој град да се плашиш да се шеташ со национални обележја на сопствената држава.Идеш нис град и само чекаш да јадеш некој удар у глава или недај боже нож.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.911
Поени од реакции
21.936
Драа

Шофер од јсп нејкеше да застане на трудну жену прееска на пет шес метра од постројку, ееееееј на трудну жену на овој плус триесе, а она сирота потрча малце
Ццц стоко гнасна запек да фатиш и сс царски рез да ти ги вадиф гомна, на пола операцију да умреш удавен у сфои гомна!

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Денес талкајќи низ градов видов вакво бело комбе.
Мислам дека BANGBUS ќе имаат полни раце работа.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

И нагалено да те викаат бумбар, сепак те викаат бумбар.

Иде период кога им љубомориш на оние што живеат на втори. Идеална температура во зграда, имаш некоја скала, не си без ич ето ако те мрзи, а сепак не си на први каде што е најнечисто и едноставно го немаш тоа чувство дека живееш во зграда, немаш предизвик никаков, од тераса можеш да се спуштиш едноставно. Трети кат е исто добар, може поидеален од втори, но таму секоја година имаш стан што се издава на студенти, па редовно петок, а поготово сабота се слуша турбофолк, од оној не толку забавниот. Ипак е добро да имаш изолација од тоа, нејќам да сум на иста висина. Дали четврти, дали петти ти е веќе исти курац, пекол жешко, куп скали, ќеси потешко се носат, али ај, демек повежбуваш ако се лажеме. Е сега, пак идеме до тоа дали сакаш психото да го слушаш од кат подоле или на исти кат да сте, али сепак би бирала првата варијанта, бидејќи е помалце веројатно да ми тропне мене за шеќер, дали снемало нет или слични работи. И исто плус за повисок кат е тоа што е најчисто, а и за крадци е веројатно во предност, мислам кој е глуп да краде од најгоре.
Како и да ја вртиме, втори е сепак најдобро, кога ќе подразмислиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom