Драга Кајгана (виртуелен дневник)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
ДК

Ми треба некоја социјална мрежа за постирање видеа од Јутјуб. Нешто као фејсбук феедов ама исклучиво за музика и да си се навраќам што музика нешто како history playlist.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Јупи...:masa::masa::pijani::pijani::pijani::masa::masa: је...је..је
драга денес прва ПЕНЗИЈА .......јупи...је...је...је....................................................
море и кокта,море и струмка и тика,море и газоза и фанта и полна карта.
А ти... имаш некоја желба:ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво:може ова
-:anco::anco:и сите вие тука членови исто така да си дочекате со чесна работа

Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
Бил паметен, образован, добар, фин, али проблем било шо женските то не го гледале, биле к*рви, трчале по селјаци и сл. Абе ѓопле, преиспитај животни одлуки, не биди дудлач.. трчаш по женски шо ти се надвор од твојата лига, неможи бе секое женско битие на планетава да те бендисува, шо очекуваш дека ќе се деси? А и на крај краева никоја нема да те сака така да и филозофираш, не научи од филозофија дека филозофиве трчале по к*ренца поќе хеех.
И не можи бе јас да ви делам вакви совети пошто и јас немам чупенце бе:kuracc:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
К.

Вечерва имаше настан у парк. Кино на отворено. Филмот(Исцелител) ми беше гледан пред тоа,но ајде си викам да испоштувам. Секоја чест за организаторите. Одлична бина,беше прегледно,озвучувањето беше феноменално и така натаму. Е сеа доаѓаме до еден друг дел. Доаѓаме до народот. Добро бе луѓе,дајте осет малку..Филмот требаше да почне у 10,јас и другарка у 9:30 отидени,веќе беше полно народ,за да не се туркаме само си седнавме малце поназад. До 10 саат веќе беше преполно,а замисли народ уште толку почна да доаѓа во 10:15-10:30. Цело време некој поминува,не можеш да се сконцентрираш на филмот..после од нигде никаде почна на народов да му текнува,зошто да стои по страна,кога може да се истурка. Другарка ми треба да прави операција на менискус,ногата задолжително да и е исправена кога седи,доаѓа у 10:30 жена од нигде никаде ШТО СТЕ СЕ РАШИРИЛЕ,ГЛЕДАТЕ ДЕКА НЕМА МЕСТО..ПРИБЕРЕТЕ СЕ МАЛЦЕ. Ало жено,филмот е од 10,да си дошла 1 саат порано ќе имало место сигурно. Да не ги споменувам оние шо на сред филм по 2 пати одеа до штандот за пиво,да купат кикирики или сончоглед..Башка и после 90% од ѓубрето направено при активноста(дали лупење кикирики,или грицкање сончоглед) беше на земја фрлено,тоа чашите од пива така размавани...Со ваков менталитет никаде другариии..

Ama tie provincijalcite od provincija so dosle ni go rasipaa Skopje..

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Утре во Градскиот парк ќе настапуват САФ со почеток од 23часот.(Поголемиот дел од луѓето се запознаени со овој настан,но како и да е чуствувам потреба да пишам и тука)
Овој настан доаѓа во СОВРШЕНО ВРЕМЕ со оглед на ситуацијата во која се наоѓаме зборувам во политички контекст.

dA da definitivno whatto ke mora da gi namali svojte drkadziski vestini vo ova tema ; )

Последно уредено:
Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Драга, новиот Џим Кери само ја кажува вистината за животот и вистинското значење, нема ништо тажно или негативно во тоа... освен за тие што не сакат да слушат за вистината па наместо сакат цел живот да го истерат во лаги и празни ветувања

Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
Имам заприметено последно време многу користам американизми во моето интелектуално изразување, мислам what the fuck е станата работава. Некни праев муабет со едно другарче за филмој и нешто споредби ваму таму и почна да ми ги споредува со " likе си мислам тој е подобар од тој like wtf" и некако многу ме зачуди колку моронски звучи. Нешто како ЗНАЧИ ЗНАЧИ шо школските другари го развлекуваа ко ќе одговараа. Ако по некое време почнам активно да звучам вака do me a favor, земете ја сачмарката, да погледнеме заедно во зајдисонце и пукајте ми во пределот на слепоочницата.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
#траумиоддетството

Sajjad Ali

Kikia

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
NASA's Mars rover Curiosity has found the first conclusive evidence for large organic molecules in red planet rocks—potential raw materials for ancient life.

Остана уште потрагата по мозок во главата на член на партија во фајром и научнициве да одат на одмор.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Брееј од Визер ми откажуваат лет за Рим 12 саати пред самиот лет. А веќе букиран и смештај (non-refundable), плус платени авиони од Рим до Палермо, па од Палермо до Милано, па од Милано до Скопје. Ама ништо страшно, битно можам да си ги рефундирам мочаните 900 денари колку што требаше да ме кошта летот. Среќа у несреќа најдов за 50тина евра од Солун за сабота, се да им ебам маџарско да пропаднат до крајот на месецов!!

сеа гледаш ми го откажуваат и тој од Милано до Скопје за 10 дена (што веќе ми е букиран со нив) и умирам од глад таму

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
ШестнаесТ(На ти го помавај се) ти лета беше када сам те заволео, још толко кад би прошло ја те не би преболео.:pivo2:

2 недели као што почнав да работам, се осеќам ко да сум го допрел дното ко Тома Здравкович. 8 сата ги дангубам, али слаба понуда сеа до Септември па да покушам си реков.:pos:
И што заклучив за овие 14 дена? Заклучив дека на многу од народецов му е битен секој динар, општ кркљанац беше кога се прашуваше кој ќе работи у Сабота(дневница тогаш најбоља). Мене ме ставија, а дваес души ме молеа да ме заменат, али курвата ни да слушне ме тури мене ко нов да се челичам. Значи Заев све ти ебам коа Руља навалила за 1500 денари да работи и Сабота и Недела да прехрани фамилија и обитељ. Незнам кај ќе тераме овака искрено, сместа нека се баци атомска у државава. :boksix:

Kajgana Shop

На врв Bottom