Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Драга Кајгана,

Се осеќам чудно деновиве, премногу размислувам и се загрижувам за небитни работи и за тоа што како ќе биде со мене после 2 години. Се осеќам измеѓу 2 света во кој едниот е си со друштво но без денар, а другиот си осамен но се средуваш полека финансиски.. Сеуште се хранам без ред и изгубив некое кило. А да, исто така прославувам јубилеј 1 година без цигара запалено.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Значи,за се има прв пат,па така и за ова денес што го видов.
Девојки и жени низ свадби да играат со боси нозе е секојдневие,за жал.Многу сељачки е тоа и ми се гади,многу.Ми се повраќа.Но да се вратиме на тоа дека за се има прв пат.На свадба,го гледам младоженецот,значи да потенцирам,младоженецот,облечен во фармерки,кошула и елек,а долу на нозете не видов ни кондура,ни чорап.Младоженецот бос.Бос.
Некои фан фактс за босиов.Пред да дојде на свадба,пред локалот,полиција го запира со намера да го притвори.По пат накај локалот,чукнал неколку коли.Не знам како,ама едвај ја управија да биде на свадба.

:place:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Алооо , си натепала 30ка+ ко ништо, и се местиш 5 пози праиш у мадафакин градски парк и успат праиш 3 селфиња, пошо нема ден да не си активна на таа проклета социјална мрежа која што буквално ги уништи (пред се) девојките. woooooooooow.
Да чекаш да дојде принцот на бел коњ од соништата(со длабок џеб of course) а ти да си самобендисана кучка со претерано високо мислење за себе што незнае некој класичен длабок муабет со смисла да напраи, туку само да оговара и да "снима" наоколу и да се потсмева на луѓето од "подолните касти" и да се исмева на мааните на истите, и што мисли дека ако има 900 фолоуерс и 100 лајка го фатила бога за муда - страшна работа. А покрај тебе скроз кул дечки. Ама не се они за тебе, пошо не сакаш "добри момци", досадни ти биле.
И оп, кога видиш, поблиску си до 50ка отколку до 20ка. А ти уште прибираш некој што ќе те глеа ко принцеза и ќе ти овозможи све без прашање и ќе те трпи ко твоите цел живот , а ти си една обична мивка (ко што би рекол Бајрам Амди) што со прст нема мрднато во животецов.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
@Agda Beata гледај на светлата страна. Јас во 2015 сингл, и во 2018 сингл. Кој ме тераше да не се женам, ќе имав деца.
Нејсе. Сакав да се стрижам нула. Ама точакот ме заеба, задната гума скината. Го фрлив точакот во двор и ја искршив пумпата.

Вчера решив да се вратам на форумов, ама гледам добар дел од човец'те нема.
Стварно газело времето да сибиш...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
Бреј ММЕ, ќе отиде човек на систематски преглед и ќе добие помодрена рака во наредните 2 недели. Не знам зошто стануваат доктори кога не знаат да го работат тоа. :toe: Пола населба мисли дека сум почнал да се дрогирам, цело време ме прашуваат што ми е таа флека на раката. :icon_lol: У нормална држава јадат тужби за вакви работи, кај нас сепак жив зијан ќе искочиш ако не дај Боже почнеш да се акаш по судовиве.

Инаку доаѓа грд период од годината, кога е претопло и сакам кожата да си ја соблечам. Скопје е смрт во лето, мислам дека е најлош град за живеење, нарочито последниве 5-6 години откако изградија милион нови згради и буквално нема никаков провев во градот, да дувне некое ветре или што би рекла мајка ми промаја. Пусти обврски, иначе сместа би отишол три месеци на некоја планина додека не спаднат пеколните температури.

Член од
24 септември 2016
Мислења
14
Поени од реакции
17
Za nekoi lugje samo kjutek i nisto drugo, da gi prevaspitas pa da gi pustis na sloboda!! heee osnovno nivo na kultura da se nema! :boksix:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5803641/Senior-NHS-gynaecologist-caused-unborn-baby-accidentally-decapitated-mothers-womb.html

Вака оди тоа во земји каде што основните работи се сфаќаат сериозно, иако не направила ништо погрешно медицински, одлуката е погрешна и се лежи ќорка, нема како кај нас замижување пред чуда како пренесување телевизори и двоседи во амбулантни возила.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Ќе почнеш да правиш позитини промени и ќе внесеш ведрина во начинот на живеење, па тогаш животот те чека во заседа и ти приредува такви удари, што ти го прави живеењето похатоично и постресно одколку што ти било претходно. :(:(

Kajgana Shop

На врв Bottom