^^^ Како да ги исполниш своите геј фантазии, а тоа да биде прикриено? Побарај секс во тројка со девојка и уште еден маж. Жена ќе делат бе, педеришта...
Него, има работи што со развитокот на светот, технологијата и новитетите, треба да се надградуваат за да бидат во тек со времето. На пример - Соновниците. Зошто?
Сонував како идам у кладилница, барам допуна за понеделник, таа шо работи таму (непознат лик, али опасна милфица) ми вика: Дечко нема допуна. Како бе нема допуна, кај да уплатам ракомет? Дечко, не уплаќаме ракомет ние. Како не уплаќате коа сум добитен на ракомет и сеа треба да ме исплатите. И го давам ливчето, го проверува, вика дечко ова е непостоечко, што ме заебаваш? У неверица излегов од кладилницата и заврши сонот.
И сеа шо? Што треба да значи сонов? Во соновниците од баба ми нема ништо наречено за сонови поврзани со кладилница.
Под итно Зоран Крстевски и тој другиот од ВЕСТ што личи на Зоран Петров, или таа плавата, да изработаат нешто као
„Соновник на модерното општество v.2015/16". И да го обновуваат секоја година. Вака треба сам да толкувам...