Драга Кајгана (виртуелен дневник)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^^^ Како да ги исполниш своите геј фантазии, а тоа да биде прикриено? Побарај секс во тројка со девојка и уште еден маж. Жена ќе делат бе, педеришта... :rolleyes:

Него, има работи што со развитокот на светот, технологијата и новитетите, треба да се надградуваат за да бидат во тек со времето. На пример - Соновниците. Зошто?

Сонував како идам у кладилница, барам допуна за понеделник, таа шо работи таму (непознат лик, али опасна милфица) ми вика: Дечко нема допуна. Како бе нема допуна, кај да уплатам ракомет? Дечко, не уплаќаме ракомет ние. Како не уплаќате коа сум добитен на ракомет и сеа треба да ме исплатите. И го давам ливчето, го проверува, вика дечко ова е непостоечко, што ме заебаваш? У неверица излегов од кладилницата и заврши сонот.

И сеа шо? Што треба да значи сонов? Во соновниците од баба ми нема ништо наречено за сонови поврзани со кладилница.

Под итно Зоран Крстевски и тој другиот од ВЕСТ што личи на Зоран Петров, или таа плавата, да изработаат нешто као „Соновник на модерното општество v.2015/16". И да го обновуваат секоја година. Вака треба сам да толкувам...

B

beaverknight

Гостин
Forth fucking time Драга, четврти пут денес ставам вода за кафе и ја заборавам. :mad:

Што се' ли ми прави електро..., а убаво ми викаа не иди таму, ќе си се измачиш четири години, а ја им викав, не бе шо..., баш ќе биде интересно. И да знаеш сеа Драга, многу ми е интересно. :D :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Три пати неделно играме баскет у сала,и секој ебен пат ми ебуаат мајката,нормално у моментот не боли,утре дента ко зомби си.Денеска лакт у нос.не знам дали ја влагам кај што не треба:D,или играат грубо,али изгледа ова второво ќе да е,се чека среда:cool:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Не знам дали треба да побарам помош од стручно лице или ова е само прикриен мајчински инстинкт, ама после толку трчање, плачење, неспиење и пазење на мачорот на кој му направија мал оперативен зафат два пати и доби запек(претпоставувам поради анестезијата), се израдував како мало дете што изврши нужда. Со денови клечев до него покрај песокта и го молев да се искака. :pos: И утринава - успех!
Копиле едно шведско, џигеров ми го изеде!

Kajgana Shop

На врв Bottom