Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.498
Поени од реакции
10.254
Најголемата мистерија на форумот ми е зошто темата "Земјата е рамна?!" е во подфорумот мистерии.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Кајчо,
наредна недела треба да си го презентарам ископувањето пред апсолутно сите археолошки институции, фирми, трговци поединци и на крај странци. Што ќе се случи?
а) сите ќе се смеат
б) сите ќе умираат од смеа
:sramezliv:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
ДК

Ми стигна порака од рандом број на албански.
Најверојатно не е за мене ама чисто ме интересира кој е преводот.

"drita neser hapo" - утре светло се отвори(превод на google translate) :pos::pos::pos:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Навистина поглупава работа од тоа да заглавиш во сообраќај поради некоја делегација, нема. Добро де не можат како сите нормални луѓе и тие да почитуваат правила, и да чекаат. Туку со нивното појавување нема правила, така да и зелено на семафор да е, ти ќе си чекаш, а дали се брзаш или не, не е важно, важно господата да поминат.

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Е, минатата сабота се напив 3 литра вода во Ла Кања. И ок, идам во вц пред да си заминам нормално. Се враќам пешки дома и повторно ми се приодува. Ок, убрзувам, стигнувам пред зграда и едно типче на 35 години во 2 по полноќ ме прашува дали има жива музика во кафичот пред моја зграда, а тој стои пред него. :facepalm: Пријателче, не мораше да ме застанеш за такво глупаво прашање. Среќа, стигнав на време дома. :D А, и месец дена не пијам алкохол и планирам така да продолжам. :гик:
А, и завчера бев во една пицерија за прв пат, а, ја сонував пред неколку месеци. И, вредеше да се исполни сонот. :ајнапиво:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,се надевам дека во иднина ќе добиеш разумни модератори.
Друго нешто,пред малку лупнав глупост пред пријатели на ФБ,па одма опраив.Ама,срам ми е. :sramezliv::icon_lol:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Идеш на лекар и резултатите од крвната слика ти ги гледа со брзина на светлината, т.е. не е ги гледа, туку фрла око вака...

..., а тебе ти се високи вредностите или ниски, па и кажуваш, па тогаш ти вика да видиме каде :icon_lol: Па после со упат се препраќате кај други доктори:coffee:

Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
ДК

Наједноставните работи во животов ми испаѓаат најкомплицирани. Секош мора нешто да се усери.
Во чест на празников да си запалам едно 5-6 илјади свеќи и да се надевам на нешто поарно времиња.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Стварно веќе се нервирам со времето,кога си во школо сонце сега кога се има слободни денови најавуваат дожд и нестабилно време.А и "пун" сум ко брод деновиве а ретко кога е така.Никогаш вака не сум се нервирал за времето :mad:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,јас јадам големо чоколадо Дорина-Млечна,250 грама.
Тоа е мојата чоколадна терапија. Вкусна чоколада е. :D:pos:

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Драга најјаки ми се овие шо замарет во пп за секс и ти улетвет со муабетот "Те пратам подолго време ми се свиѓа како размислуваш дали си за кафе и за нешто плус?"...А ја грефчето сите постој ми се во кладилница :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom