Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
3 месеци ми е расипана "д'' буквата на тастатурата, и пишувам постови и пораки со копирање. Кога ми треба кирилица лесно е, али кога ми треба латиница одам во фан клуб Интер и барам пост на Syn. :pos::pos::pos:

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Денес времето е убаво,ама во душава облаци ми тежат.
Се смејам,но и плачам.А,никој не слуша.
А,бре,ме убива самотијата и ме убива......! :(:mad::confused::eek::tapp::pos:
Да полуди човек ! :pos:

Член од
16 мај 2016
Мислења
456
Поени од реакции
614
Прашање: Што ке се случи ако во пеглата наместо вода ставам пепси? o_O :свиркам:

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
698
Поени од реакции
2.456
Пред месец дена реков дека ако нешто се деси, ќе му лајкнам 100 поста на Сунѓерот Боб (еквивалент ексчејнџ ххххххххх). Бидна тоа нешто ама забораив да го наградам Сунѓерот и еве више месец дена ме демне црна несреќа у пичку матер.

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Додека учам за утрешниот колоквиум решив да направам пауза и налетав на видео од талент шоу во кое Аргентинец, кој живее 8 месеци во Словенија ја изведува Моја од Тоше. Ми ја разубави ноќта и ми даде дополнителна мотивација да учам. :zver::cuc:

Правда за Џонтра

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.941
Поени од реакции
18.018
Додека не ја промениме културата на примерното однесување, културата на учество во сообраќајот и ред други навики кај народот, до тогаш ке останеме фиромистан, кој не само што не може да влезе во ЕУ, туку не може да влезе ни во севселенска унија

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Која брука од држава сме, во викендот кога сите патуваат, господата наши од сите автобуски компании во државава си наша решиле дека во понеделник нема да возат од Солун за Скопје.

Приликава сакам да ја искористам воедно и да прашам да не случајно некој патува со кола викендов до Солун (сместувањето ни е од петок до понеделник), па да се приклучиме? Ние сме двајца.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Кај ли да го најдам оној клипот од дечкото што после матура/екстерно имаше интервју и кога му кажаа која цена што треба да ја уплати за полагање и овој им вика аа не 3-ка, 3-ка да сме живи и здрави.

Sent from my iPhone using Tapatalk

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Да се надоврзам на постот на Hurin,јас пак не разбирам која е поентата на леб со маслинки и ѓеврек со маслинки ? Па,тоа е малку,бре.Да тураат и салама барем. :masa: :cujte::kafence::pos:

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Ако не дава после првиот обид не се замарај веќе со неа, ни случајно не оди по таа логика ке правам ова ке правам тоа ке достигнувам ова она ке види таа што пропуштил, и кого го одбил, со самиот факт дека еве да речеме се правиш некој во иднина или се предомислува она после некое време и бара да почнете нешто и ти одма тоа чекаш и прифаќаш, прво нешто што она ке мисли е дека си најголем лигуш, папучар, лузер у светот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.230
Mi falat francuskite nokji already, so francusko vino i sirenje, francuska treva i francuski devojcinja.
Treba da proveram uste kolku imam do penzija...

D

dobramuzika

Гостин
демек со пријатели ќе го гледав фудбалот и на крај сам, а да ти кажам право кеј најубаво е вака, пиво, чипс, дома и право во кревет кога ќе заврши фудбалот.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Кај ли да го најдам оној клипот од дечкото што после матура/екстерно имаше интервју и кога му кажаа која цена што треба да ја уплати за полагање и овој им вика аа не 3-ка, 3-ка да сме живи и здрави.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom