3 месеци ми е расипана "д'' буквата на тастатурата, и пишувам постови и пораки со копирање. Кога ми треба кирилица лесно е, али кога ми треба латиница одам во фан клуб Интер и барам пост на Syn.
Денес времето е убаво,ама во душава облаци ми тежат.
Се смејам,но и плачам.А,никој не слуша.
А,бре,ме убива самотијата и ме убива......!
Да полуди човек !
Пред месец дена реков дека ако нешто се деси, ќе му лајкнам 100 поста на Сунѓерот Боб (еквивалент ексчејнџ ххххххххх). Бидна тоа нешто ама забораив да го наградам Сунѓерот и еве више месец дена ме демне црна несреќа у пичку матер.
Додека учам за утрешниот колоквиум решив да направам пауза и налетав на видео од талент шоу во кое Аргентинец, кој живее 8 месеци во Словенија ја изведува Моја од Тоше. Ми ја разубави ноќта и ми даде дополнителна мотивација да учам.
Додека не ја промениме културата на примерното однесување, културата на учество во сообраќајот и ред други навики кај народот, до тогаш ке останеме фиромистан, кој не само што не може да влезе во ЕУ, туку не може да влезе ни во севселенска унија
Која брука од држава сме, во викендот кога сите патуваат, господата наши од сите автобуски компании во државава си наша решиле дека во понеделник нема да возат од Солун за Скопје.
Приликава сакам да ја искористам воедно и да прашам да не случајно некој патува со кола викендов до Солун (сместувањето ни е од петок до понеделник), па да се приклучиме? Ние сме двајца.
Кај ли да го најдам оној клипот од дечкото што после матура/екстерно имаше интервју и кога му кажаа која цена што треба да ја уплати за полагање и овој им вика аа не 3-ка, 3-ка да сме живи и здрави.
Да се надоврзам на постот на Hurin,јас пак не разбирам која е поентата на леб со маслинки и ѓеврек со маслинки ? Па,тоа е малку,бре.Да тураат и салама барем.
Ако не дава после првиот обид не се замарај веќе со неа, ни случајно не оди по таа логика ке правам ова ке правам тоа ке достигнувам ова она ке види таа што пропуштил, и кого го одбил, со самиот факт дека еве да речеме се правиш некој во иднина или се предомислува она после некое време и бара да почнете нешто и ти одма тоа чекаш и прифаќаш, прво нешто што она ке мисли е дека си најголем лигуш, папучар, лузер у светот.
Mi falat francuskite nokji already, so francusko vino i sirenje, francuska treva i francuski devojcinja.
Treba da proveram uste kolku imam do penzija...
демек со пријатели ќе го гледав фудбалот и на крај сам, а да ти кажам право кеј најубаво е вака, пиво, чипс, дома и право во кревет кога ќе заврши фудбалот.
Кај ли да го најдам оној клипот од дечкото што после матура/екстерно имаше интервју и кога му кажаа која цена што треба да ја уплати за полагање и овој им вика аа не 3-ка, 3-ка да сме живи и здрави.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.