Драга Кајгана (виртуелен дневник)

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Драга Кајгана,
треба да презентирам утре.Пукам од нервози.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409

Д.... јас цел живот не облеков бели панталони и затоа цел живот си останав бравар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова балканскиов селфдеструктив менталитет е чудо едно.

Цел живот се жалиме како не ги бидува држававиве...и цело време се некој друг испаѓа крив.

А како да испадне нешто кога завидување и хејтање и љубоморење е #1 болест во цел Балкан.

Ќе видиш некој успешен и одма викаш "Ех..со врски...и ја можам ова....ама ете.."....а притоа истите што го викаат тоа буквално би оделе преку луѓе за да стигнат до таа позиција.

Иначе постов го пишувам пошто по кој знае кој пат ми се појави на фејсбук српска заебанција за тоа како Новак врска нема, преценет е, хехе ајде ќе го дупчиме малце.

А фан сум на Надал. Објективно гледано, да потценуваш и исмејуваш играч кој што цел нормален свет го фали како еден од топ 5 на сите времиња е доказ за незрелост. Е затоа не не' бива.

Утре Хрват да измисли лек за рак, Босанците ќе се жалат зошто не измислил лек за Сида, Албанците ќе се жалат дека и они можеле да измислат лек за рак ама ете, комшиите ги спречувале, Србите ќе кажат дека уствари не е хрват туку е србин пошто мајка му има двојно државјанство, Македонците ќе кажат дека уствари ова е голем успех за Македонската историја, човек што има прапрапрадедо што живеел во чаир во младоста успеал да измисли лек за рак и така натаму и така наваму.

Член од
23 јануари 2014
Мислења
239
Поени од реакции
250
уз курац ми е секогаш кога и требам на жена ми да сум на илјадници км од нејзе!!!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.173
Поени од реакции
18.238
Драга,
Шо викаш, колку ќе им се смејат по маркетиве на тие родители шо ќе ги вратат производите по препорака на АХВ?

IMG_20171221_165552.png

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Драга Кајгана,се надевам дека ќе успеам да завршам факултет и дека ќе најдам работа,па да се оддалечам од моите токсични родители и да почувствувам слобода.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Draga,

Neverojatno e koja atmosvera ja ima megu lugjeto, uste utre pola raboten den potoa na zaednicki rucek i pienje do vecer so kolegi, potoa Bozik i sloboden od rabota do 3 Januari. Se osekjam kako da sum so godini ovde, a ne mesec vreme, strasno dobar karakter i kultura pokazaa deckite.
Inaku, bidejki site sme na taa vozrast od 22 do 25 godini me prasaa za zivotot vo Makedonija :pos:
Na prasanjeto kolku mislat deka e prosecna plata mi odgovorija barem 1500€ posto sme bile mala drzava :icon_lol: :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom