Ај малце дневна доза хејт.
Живееме во ера на анима мунди, во ера на лајонес, LGBT, јеховини сведоци итн итн. Околу првиве сакав нешто да спомнам... Јас сум човек што сака животни ама овие ги претераа сите можни граници, а што е најтрагично земаат се поголем замав. До толку се бранат животните што се запоставуваат човековите права и се ставаат во секундарен план. Искрено да ви кажам, мене куче да ми изгриза дете и така сурово да го нападне или не знам некој член на фамилијата, сместа ќе го утепам со првото нешто што ќе ми дојде при рака. Кур ме боли дали било греота или не, ко моето дете или близок да не се греота ви ебам све секташко и одвратно. Идете протестирајте кај надлежните институции што не си ја вршат својата работа и не ги собираат кучињата скитници.
Друга ствар пред анима мунди дежурните да ми се нафрлат, никако не го одобрувам колективното труење што е актуелно периодот, ама треба да се апелира до надлежните да направат една акција да се соберат кучињата скитници од сите населби низ Скопје за да можат граѓаните слободно да се движат. Не може мене мајка ми секое ден да ми кажува дека со страв иде на работа зашо секое сабајле има чопор кучиња што скитаат низ населба...
Иначе сакав на кафе да идам сабајлево ама искочив на тераса и не можев паркингот пред зграда да го видам, ти ебам и загадување и магли и све. Ништо само дома седење, надвор е како Чернобил да експлодирал, гадно, одвратно, никакво, или кратко кажано Џонтра.
Ае идам еден чај да си сварам и да умрам у денешното сивило.