Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Draga,

Veke mesec vreme nadvor od MK, se naviknav skroz, prijatni lugje vo okolina i na rabota, ne ocekuvav deka ke dobijat takov razvoj rabotite na krajot od godinata i da dobijam sansa da rabotam na mesto za koe sto sum sakal.
Veke mesec vreme nemam slusnato za P od politika, daleku od site dvolicni lugje i tinja zivotot vo zemjava nasa.
Staro-nova vlast ti e isti kurac u razlicno pakovanje. Denot mi bese top se dodeka bivsata posle meseci od raskid ne mi pisa da sme praele muabet, deka sme mozele mnogu poveke i ke me cekala da si dojdam za da se vidime i da napravime muabet otvoreno:pos: Pa duri i mi se objasnuva kako i pisuvale nekoi decki ali gi ignorirala:vozbud::vozbud:

Ajde ne mi go krsi mirot, odam na pivce. Cheers:cool:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Д....се гушиш ли, ај ти ама кај ти се тие второпостирачите никаде ги нема.
недај боже да не се ...иселиле или им дошол паметот како што пееше во една песна
https://www.youtube.com/watch?v=PAtPMbNd_ao
живот треба живети, он те нече чекати
живот треба живети,ништа не пропуштити
живот нече чекат знај да ти доџеш памети

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Внимавајте си со пријателство и со непријателство, не се знае кога пријателот ке ти стане најголем непријател и непријателот најголем пријател

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
На листата за загаденост на воздухот се наоѓаме на прво место, а државата кажува дека тек следната сезона ќе се решавал проблемот. Треба да се испотруеме, па после да се превземаат мерки. Уште полоша категорија се тие што се радуваат дека бар во нешто сме на прво место:вонзем:

P

psychostasia

Гостин
И така денес уште една жена искасана од кучиња, одговорност никој никаде. Мора од некаде да се почне со решавање на проблемов. И не ми продавајте приказни со „Дали ова кутро кученце заслужува да биде отруено“ и да ставате на мерило живот на човек и на „кутро кученце“. Лицемерно е.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Шпага.

Понекогаш се прашувам како би изгледала депресијата кога би ја конвертирале во аудио и видео фромат.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.909
Поени од реакции
25.276
Не разбирам зошто некој би вреднувал човечки живот повеќе од животот на некое друго битие. Јас рецимо сум поголем љубител на билки и животни, него на луѓе. Ами сега?

opstopnesumodanimamundi

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
"I wanna roll with him, a hard pair we will be! I don't give a crap about whales, so go and hug a tree!"

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Сте поголеми лубители на животни него на луѓе затоа што луѓето не ви одат во прилог во се како животните

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Труење на кучиња не е решение, т.е е решение за некој болен ум, не бидете такви социопати. Никој не ни вика дека треба скитниците да шетаат вака како што шетаат. Ако скитник ви нападне дете, жена, земете секирата и слободно утепајте го, ако мислите дека така треба, јбг. Но, дека нема морони што едвај чекаат да се иживљаваат со животни, без никаква причина, само да си ги задоволат нивните болни, психо потреби, тоа и те како има. Мене ми е повеќе страв од луѓе, одошто од скитници.

Има луѓе што си ги шетаат кучињата со маски, пример, некни видов едно девојче, не е дека никој не го почитува тој закон.
Што се тиче скитници, имам две кучки што нонстоп се околу зградиве, тоа едното ме следи до продавница некогаш, до парк, а обавезно ме испраќа до влез. Ако седнеш на клупа, види дека си даун, не те ни замара, само може да легне на две метра од тебе, колку да не си сам ваљда. Камо луѓето да не те гњавеа кога немаш потреба од тоа. Ако земеме да разглабаме, животните ми се фасцинантни во многу погледи. Не значи дека животов на кучево го рамнам со човечки, но доколку се најде будала да ја отруе и знам кој е, би го пријавила, би го сведочела, и ако има казни ќе се молам дупло да му дадат.

Kajgana Shop

На врв Bottom