Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Напиши на влезот дека сакаш и црвен килим да ти постелат, селак, ако ти докипало за џамче муабет намести еден камен пред зграда и замарај ги сите што поминуваат.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Стануваам од спиење, правам кафе и палам цигара.Тргам накај работа и палам цигара.Стигам на работа, си правам кафе и палам цигара.Ме нервира некој амерички дебил и палам цигара.Седам во кафиќ, мавам пиво и палам цигара.Те чекам тебе и палам цигара.Зошто некогаш одамна таму во минатото се навлеков на отровов ? Е тоа жолта не би знаел да ти кажам, а страшно голема љубов се цигариве.Отров како и многу други.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.704
Поени од реакции
115.451
Се договараме вчера другари/другарки да искочиме на пијачка пошо се немавме видено месец дена. Доаѓаме прво тројца, па требаше уште тројца да дојдат, еден другар и другарка со дечко и. Наеднаш другаркава пишува дека нема да дојде и сите онака се чудиме демек што и стана упм... Доаѓа другарот и вика абе не ги пуштиле на врата зашо дечко и бил по кратки(онакви кратки тексас шорцеви) и патики...

Пет минути откако го добивме ова инфо влезе Перо Антиќ со обична маичка, шушкавец шорц за на базен и апостолки. :)

Јер демократија, јер еднаквост.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Надвор времето монотоно, луѓето околу мене напнати, нервозни и тажни, пари се нема, а јас исполнет со душевен немир. Нема никаква нова добра дешаванка што би ми донела среќа и би ја убила оваа монотонија, напнатост и донекаде несреќа.
:unsure:

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Koe dno od narod sme znaci ne mi se veruva sto pravat so rezervaciite i smestuvanjata za navivacite na mancester i real, dno dna! Znaci ne daj Boze nekad da ostavime dobar vpecatok. I hotelive pa demek imaat ime, demek nekakva reputacija, baska po nz kolku profit sto pravat sekojdnevno pa zarem finansiite im se vo preden plan namesto obraz da ostavat, imaat li tie menadzment, kalkuliraat li deka povekje gubat so vakviot odnos? Sramota! Neka gi doznae cela Evropa!

Od druga strana ne sekoj go zasluzuva vaseto vreme i vnimanie nekomu kje mu podarite bezrezervna ljubov, vreme, moralna poddrska no pak nema da go ceni toa i drsko kje vi plesne vo faca deka vaseto vreme e zaludno potroseno. Ali ne treba da zalite, ne ste vie tie koi sto izgubile nitu pak taa licnost ve primorala da go pravite gorenavedenoto.

Cel svet otide u kurac btw, lugjevo ne mozat da se setaat po ulica golema e verojatnosta nekoja budala so solna kiselina da ve polie, nekoi turisticki atrakcii i mesta se vekje nedostizna cel plasejkji se od random masakr eve na primer ako slucajno vi tekne da gi posetite piramidite vo Egipet.
Ja ne pamtam tragedii od vakvi razmeri da se slucuvale za relativno kratok period a me plasat i ladnokrvnite reakcii na kolektivno nivo vo odnos na celava situacija.

Ф

Флеш

Гостин
Кој,филинг иам сеа ....Седам на работа,нема гужва,нема работа,пуштено радио .....Релаксирано ....Така и утре ....Најболе ....Башка понеделник даваат плата ..... Чим зеам,право до продавница,да си купам саат кој го сакам одамна и кошула за на свадба која е скоро ..... Хепи:kruna:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Јас па ги оправдувам хотелиериве. Колку можат нека исцицаат. Абе автобуси камиони наши кога идат по европскиве земји ги цедат со винетките мислиш по мермер возат. Тоа англичаните да не ве потсеќам што се треба да се направи за виза да ти дадат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Драга,
До пред малце не верував,сега сфатив дека сме најмалоумниот народ на светот.
Па јеботе,отворил некој инстаграм профил activeruser.ig и демек ако не ја сликнеш сликата негова,не го фоловнеш,и не го ставиш скриншотот на стори ќе ти го избришат акаунтот после 25 јули(ќе имало огромен апдејт) :pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::facepalm:.
Отварам стори ко по навика,абе сите до еден го имаа скриншатнато ова,фоловнато на јузерот,и го тагнале :pos:.
Некој малоумник попален по фоловери си отворил акаунт и успеа верувале или не пола Македонци :oeoeoe: што имаат инстаграм да ги заебе и успут да си ќари некое лајкче и по некој follow.
Да не верува човек какви малоумници сме и тоа гледам дека некои мои блиски пријатели ставиле да ми е уште по криво........

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.409
Поени од реакции
38.929
Колку морничава е оваа Лана Дел Реј , и она и песните нејзини. Кога ќе слушнам некоја нејзина песна ме потсеќа на видеото од ''The Ring" филмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom