Добро бе, имав опција 7 вечери Аланија, полупансион со (авионски) превоз од 31ви Јули до 7ми Август и едно 80 евра поефтина опција за Кушадаси, 10 вечери ол инклузив со превоз од 31ви Јули до 11ти или кој му доаѓа таму Август.
И пошто еден од поефтиниве хотели во Аланија се исполни за првите 2 недели од Август кога ми одговара да одам на одмор сабајлево си велам дај да не чекам до петок, да одам да си уплатам за Аланија, пошто ако ме извлечат за Супер Купов секако нема да може да одам во Кушадаси. И така направив, се враќам дома, поминуваат 2-3 саати и оп ете меил од УЕФА - жал ни е ама вашата апликација не е одобрена.
ЗНАЧИ ДА ИМ ЕБАМ МАМАТА ВО ПИЧКА! Да почекаа по петок бар бе цццццц, за 2 саати испуштив 3 дена од одмор повеќе за 80 евра помалце, не ми се верува. Плус бар немаше да сум дома кога таа цела еуфорија за Супер Купот ќе владее. Вака ем пократок и поскап одмор, ем нема да одам на мечот, ем ќе сум тука и ќе ги гледам како не-навивачите на Реал и Манчестер се спремаат да одат на утакмица. ПУ БЕ ДА ТИ СЕ ПОСЕРАМ НА СРЕЌАТА ШТО ЈА ИМАШ!