Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
ИМА, грч ладен швепс, за искусни. :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Седам и се топам. Од мене вода тече мислам. Толку е топло, ама сепак тоа го сакам. Кога ќе ми текне на зимата, уживам во топлово и во потењето:love::)

И да, цел ден замрзната вода пиј си и сега мислам грлово ми се залепува од што ми е суво:coffee:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.887
Поени од реакции
21.777
Еј Драа

Беше прееска на добру сфадбу,али рокасфа еспа ситооо.
Размислувааа
Викам да си пуцам у јајцеее
Или Пелинцеее
: D

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Добро е... се приземјив... идемо даље

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Драга

Го добивме картите, сега уште да се решам кого најмногу ќе го пцујам и идемо да гледаме фудбал.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Добро бе, имав опција 7 вечери Аланија, полупансион со (авионски) превоз од 31ви Јули до 7ми Август и едно 80 евра поефтина опција за Кушадаси, 10 вечери ол инклузив со превоз од 31ви Јули до 11ти или кој му доаѓа таму Август.

И пошто еден од поефтиниве хотели во Аланија се исполни за првите 2 недели од Август кога ми одговара да одам на одмор сабајлево си велам дај да не чекам до петок, да одам да си уплатам за Аланија, пошто ако ме извлечат за Супер Купов секако нема да може да одам во Кушадаси. И така направив, се враќам дома, поминуваат 2-3 саати и оп ете меил од УЕФА - жал ни е ама вашата апликација не е одобрена.

ЗНАЧИ ДА ИМ ЕБАМ МАМАТА ВО ПИЧКА! Да почекаа по петок бар бе цццццц, за 2 саати испуштив 3 дена од одмор повеќе за 80 евра помалце, не ми се верува. Плус бар немаше да сум дома кога таа цела еуфорија за Супер Купот ќе владее. Вака ем пократок и поскап одмор, ем нема да одам на мечот, ем ќе сум тука и ќе ги гледам како не-навивачите на Реал и Манчестер се спремаат да одат на утакмица. ПУ БЕ ДА ТИ СЕ ПОСЕРАМ НА СРЕЌАТА ШТО ЈА ИМАШ!

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.754
Поени од реакции
4.524
ДК

Не ја добив лотаријата за Суперкупот :(

П.С Не знам што се замараат толку со цените за престојот. Реално бројот на соби за престој е ограничен и тоа ти е основен закон за понуда и побарувачка.

Можеби не е океј ама чим ни за тоа нит за еден милион други работи нема организација и договор самоволие е очигледен резултат.

Ако некој сакаше да пружи туристичко искуство на повисоко ниво имаше 2 години да се размислува и дебатира за ова, а сега во 5 до 12 може само гомна да јадеме.

И ова е целиот проблем со државава никој не мисли, а за гомна јадење не можеш на ред да стигнеш.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.309
Поени од реакции
3.697
ДК батали манчестер реал има време, со пивофесто шо прајме задутре е а тема нема на кајганава, не треси во прилеп ко во охрид. Башка нема ни да врни повелете дојдете немој да не ве видам околу Ченто :)
:ајнапиво::ајнапиво::ајнапиво:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.247
Лает корнет џуЌеливе надвор, а цела вечер не здрма.Не аплицирав за супер купот, можно е да ме извлечат?

Kajgana Shop

На врв Bottom