Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Џонтра,

Ти ебам вкусот сељачки што го има народов.Од Лепа Брена, до Ханка Палдум.Ќе доживеам ли да отидам на нешто асално во државава ? Да не праиме муабет за ноќниов живот што е еднаков на шит.Иста програма сегде во секое ебано диско.И нормално секој се чука дека не слуша турбофолк и дека е гнасно ама да расќинем са њом од 2 милиона ја знаат два и песто.Не дека ја не ја знам , ама никад нема да отидам на концерт и да дадам иљаду денари карта за цицките на цеца или другиов шљам.Мизерија.И ќе рече некој таков вкус имал народов , шо да му праиме.Логор еден и да грми кукавица дур не умрат.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
*убав ден
за несреќни парови
ќе им пишувам
додека не се разделат
вистински*

таа е лебед
тој обожава да јаде пилешко
со мрсно до лакти
никогаш нема да успеат
но барем
заедно плачат
*
тој е кловн во циркус
неа ја заробија во строго училиште
се’ што сакаше
е да биде пантомимичарка
и можеби еден ден
ќе се сретнеа
*
тој е машиновозач
спие на ќошињата од прозорците
патува повеќе и од Месечината
таа нема вид
ама слухот
и е роден за писокот
на локомотивата
*
таа работи во банка
и често и се приспива
тој никогаш не може да заспие
ако не потроши
доза живот
на покер
се наоѓаат во маалското гранапче
*
нему му се допаѓаат коктел забави
таа никогаш не облекла штикли
се наоѓаат во библиотеката
сепак Шекспир е за сите
*
обајцата се сонувачи
таа сака летала и бродови
тој висок плафон и када без завеси
ги врзува
асфалтот
*
никогаш не се сретнале
суфлерот во театарот
и една пресреќна жена
на која суфлето и се испече
совршено

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакав да фатам во ова мало слободно време да го оправам хард дискот ама другарчето има други идеи.

Eating carrots it is.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Драга,

Пренеси и на @MAJA 345 да не се нервира. :D Такви се. Отишле на W&T и чиниш научно откритие е :bravobe:. Сликање на картите, чекирање на секој пола саат, што јаделе, што пиеле, како се чувствувале...:rolleyes:
:kuracc: хахахаха
поздрав
едит па и на англиски :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Когс ќе те следи некоја тазе нова на инстаграм, кога че се хајпниш до максимум дека некоја сака да те манијачи за на крајот да ја видиш првата нејзина слика кај шо се лапа со дечко е.

Црвените очи на зајакот од @Ilumious ме плашат. :toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Драга
во духот на велигденскиве празници ми текна на еден настан од средно.Во класот спроти мојата училница имаше 2ца бубалици кои кога и да одев да се видам со другарот кој учеше со нив морав да ги видам кај шо седет в клупа и прает муабет за наставата. Но неколку дена пред велигден влегвам во училницава и гледам кој паднат под клупа се смејт кој ги делит двајцава... целиот збунет го прашвам другаров шо е работава, тој целиот окезен ми кажвит како едниов од нигде никаде го прашвит на другиов: Абе Данчо после часој слободен си? - Да, зш ти требам нешо? - Па да дојш да ми ги офарбаш јајцава. Па нецела секунда покасно овај му ја мавал глата од катедра:lolzz:.

пс: Ставро не е е синоним за куропушач, туку од самиот збор анал/итичар можиме да заклучиме дека се работит за човек кој после долго лижење на срањето од аналниот отвор на шефот, тоа срање го преточвит и го прајт достапно на широките народни маси кои се гладни по столицата на шефот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро бе маме му ебам, како е можно да постојат толку глупи и неписмени луѓе, тоа е страшна работа. Моментално глеам она квизон или што и да е, со Драган Вучиќ и се јавува една ретардирана, и овој и поставува прашање, во кој океан потонал Титаник, и оваа менталнава бара помош, овој нормално и помага, и оваа мртвава вика ај уште малце помош. Па што кур сакаш поише мори да ти ебам фамилијата неписмена, 5 се.
Предтоа па таа една утепана, треба да погаѓа у која кутија е скриен зајакот, вика ај малце помош. На мајкати пичката да ти ебам крфта!

И после се чудиме зашто е забеган овој Вучиќ, ја да сум водител ќе ги терам у курац ваквите мртви и неписмени луѓе.

Кај кур сум нашол па ја ова да глеам, се изнервирав.

Kajgana Shop

На врв Bottom