Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Цело попладне ми помина во читање на темава, сто години ја немав отворено и ми текна дека никого немам заследено, па и тоа се деси. :D

Сестра ми ко за чудо земала да ги средува сите можни фиоки што ги имаме низ дома, а јас само поминувам од време на време да видам што сè нашла. Споменарите со "мудри" мисли ми се all the time favorite. По кој пат и да ги читаме, секогаш умираме од смеење. :ROFLMAO:

Кога имам испиено малку повеќе сум најфината личност на планетава. Среќа што не сум таква, иначе ќе нема да можам да си се поднесам самата себе. :D :kezec:

Ај чус, време ми е за дневната доза на Friends. :свиркам:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Слика од табло на фб али да е средена. А не со мобилен сликана од компјутерот во фото студиото. На неа поубаво се гледаат иконите и мониторот што трепка отколку оној што е на сликата. :LOL:

Јас па не сфаќам зошто некои на фб имаат 1000 слики од мемиња и цртани филмови. Ок веќе ги имаме видено на трол фудбал, просечни кладионичар и некои англиски фан страни.

Среќа таквите се`уште ја не ја знаат темава со нашите мемиња, инаку досега сите ќе беа споделени. :icon_lol:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Драга,

Ојдов да го опула после толкуа време кино Cineplex и можа да ти кажа, убо ет, а и големо је, а и јак филм су гледал, ем брзи ем бесни, тоа народијата шо глуми :D
Туку филмот малку повеќе ефекти од тоа што очекував, екипата го зезнала Њутн и ги победи неговите закони :) Се плашев дека омилената ми битанга од акционите филмови „семоќниот Статам“ ќе го скичмат повеќе, али ок е само со апсаана помина.
Али мајкиниов "Tyrese Gibson" ми ја направи вечерта, ѕверка е за глупости тропање.
Се на се брзо минаа двата саати, очекувано многу газиња, пукање, кршење коли, рушење згради, жежок асфалт, „живот од соништата“...... :)

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
*Некој* во 1998 напишал ваква песна, посебно овие 4 стиха...

МАКЕДОНСКА СИТУАЦИЈА

Луѓе газат преку живи луѓе до позиција
Адекватноста не е важна, важно си на функција
Желбата за моќ да се биде на врвот
Не знам како спијат мирно, не ли ги јаде црвот?

Денес, 2015, многу полоша ситуација. До кога вака, мамето нивно....

B

Blade Torch

Гостин
Сакам на ден да сум ептен глуп , онака минус IQ , да може да ме изманипулира кој како сака . Па да зеам да прочитам 2,3 книги од оние "како да го победиш стравот" , "како да бидеш самоуверен" , "како да ја пронајдеш среќата" и слично , и од следниот ден да си се водам по нив . Тие длабински мисли напишани таму , у стилот "Смеј се , насмевката е бесплатна" да ми бидат ѕвезди водилки и да си редам саде убавини во животот после.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Овие што поминаа три месеци во Америката, па и тие што не беа, а замислуваат дека некој од страна ги чита, нормални се со ова постовите на англиски бе? Или објаснувања на слики?
Мислам, кој кур?
Јас не разбирам ако пишиш дека со дечко ти си сликана, па мора, with my boyfriend, eating, fucking и остало? Кај живееш бе цуцо?
Аман, малце освестете се. Најголем проблем во државава ни е дека секој се замислува дека е нешто повеќе отколку што реално е. Спуштете си ги цените. Мавнете си по еден мокар чорап во тиква. Никој не го занима кај одите, што праите, и со кој се ебете.
Па уште помалце и на англиски. :facepalm:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Добро вечер драга кајгана, јас доаѓам успут да те поздравам со една убава песна.

само овде можам да ја постирам со медиа линк, па нека трепка :*

цао пријатно

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Кајг,
штотуку дознав кое е шофериштето што ја уби Фросина, и колата воопшто не е негова.

Ти е* курназот, ти е* ... До кога бе ќе си ги мерите мочалата со km/h ?!!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Де-Ка,
Пензионер ме пушти во редот пред него во супермаркет.Прогнозирам затоплување на времето и вистински пролетни температури.

Со надоврзување на @Prince

Има ли во авионот пилот очите му се на тилот
Нема закон за потекло на имот
Перат прљав ќеш како прљав веш
Пиљарот вози BMW, интелектот оди пеш
Сите имаат суфикси "фили" или "мани"
Единство нема, идентитетот ни е падни-стани
На еден комита тројца кодоши
Рекетари дилери и секакви олоши
Европска провинција по дефиниција
Лажирани избори, корумпирана полиција
Што смислија? Квази демократија прифатија
Одговорноста на ти ја, дај ми ја

Речникот на САФ - професорски рап!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Само сакам да најдам карти на време и да се опуштам максимално со музиката и екипата која израсна многу копиљаци!

ЛЕЛЕ КОЛКУ ВРЕМЕ ЈА ЧЕКАФМЕ ЦЕЛА ЕКИПАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

мислев дека некој се мајтапи коа го видов ивентот ебаго!

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Џонтра,

Од денес носиш ново име до крај на празнициве.Утре мајка ми ќе фарба Џонтра.Татко ми не е на Џонтра.Јас треба да станам кај 10 и да одам до кај Џонтра , да зеам некој Џонтра.Од утре се е Џонтра.Во чест на Џонтра.Се гледаме Џонтра

еј и да, на ЏОнтровден сум се џонтросал ЏОНТРА

M

Moon Child

Гостин
Драга.
И после 15 години, ништо не е променето.
Саф и денес да ги објавија истите песни, немаше да згрешат. Истата ситуација, и тоа ќе остане така, како што и Uber Makedonishe од пред 20 години.
Сакаш било каде, ама и таму нема место...
Подобро чергар во Лондон место да ме ебат тука...
Историја, драга.
Истите проблеми ја мачат македонската младина и пред 15 години тогашната, и сега, денешната.
САФ се историја, легенда низ времето.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom