Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

Ако би барал девојка што одма, инстантно би ја оженил, само врз основа на физички изглед тоа е Натали :D
upload_2015-4-9_17-14-57.png

Висока, со виткана коса... и сите пропратни атрибути кои ја красат оваа девојка :D:D:D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пишувам текст, односно веќе го напишав на познатиот ритам, чист како солза нема никакви вулгарности во него. А и многу јак текст е на многу јак ритам од легендарен клуб, е сега О. е во одборот таму тој треба за врат да го фатам :icon_lol:.

Заминав по леб за кучево.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Кајг,

ми се спие ми се завива.
И ми се јаде.
И ај више нека заврши сменава и да си фатам магла.

Толку депресивен народ како македонскиов, не знам дали има.
Толку тажна, сива, неписмена држава, досадна, без перспектива.

Ајде аривидерчи, ќе се обидам да се оправам со едно кафе.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... да не беше @Џонтра Волта немаше да знам дека откако учев у основно дека на земјината топка има 4 океани, сега додале и петти. Алал да им е кај ги наоѓаат, а таман мислиш све е откриено. Фала Џонтра :)

:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
#Сите #што #користат #тараби #кога #пишуваат #да #му #Прават #Свирки #на #Амди #Бајрам
#da #mu #lapaat #PISHKATA

Сериозно???
Начукале по 25 години, секој ден потекуваат курац со/
#caffe #best sister ever #best boyfriend #hug easter bunny
#да #ти #ебам #пичката #материна #да #ти #ебам #се #внатрешно #да #ти #ебам #жената #внатрешна

Работата која највеќе ме нервира после дебиливе дебилски е буљањето во екранот од мобилниот дур седиш на кафе со некој близок. После тоа тагнувањето насекаде, после тоа луѓе (да не речам 97% од луѓето :D) што откако ќе се разделат со друштвото ОДМА ВАДАТ СЛУШАЛКИ и слушаат музика :kuracc:

Кога се поднапив на Бадник ми се причинуваше дека во песнава се дерат АЛАХ АЛАХ и се дерев непрекинато, па побожниве маалски другари се лутеа :pos:
Како ја слушам почесто, така се поуверен сум дека не сум грешка :цицки:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Со комшијава и школскиот најубави сме добра слика јас сум тој во црвеното, инаку ќе си легнам сега треба мускуливе да одморат и регенерираат малку :icon_lol:.

najubaj.jpg

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
:jeeee: :ojeaa: Празнична еуфорија :ojeaa: :jeeee:
...барем за миг заборави на секојдневните грижи...

Kajgana Shop

На врв Bottom