Драга Кајгана (виртуелен дневник)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Кеј

шетам денес низ охридов со трењерка запрегнат на левава рака пошо со завој беше изврзана и сите шо ме сретнајја беа "лелее шо ти ее ја шина ракатаа" "ејј шшоо ти е бе зш примаш инфузии" . Е сеа незнам дали ми мислет лошо или се само негативни. А јас...јас само бев да давам крв :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не бе шема се жими све,по толку успешната акција компјутер за секое дете,сега најново е таблет за секое дете,објаснувањето им е дека вака немало да ги крадат:cool:.Абе кој е ко денешниве деца ќе си плескаат игрици,а не ко нас рака да ти падне од пишување.И друга причина е тоа дека постарата генерација не се снашле па затоа таблет,е тек сеа ќе се снајдат на тач:pos::bravobe:

I

[In]kognito

Гостин
Драга,
Утре полагам информатика по 100 пат :facepalm::tapp: Видам ли пак 10 поени ќе го голтнам компјутерот сериозна сум. Не е нормално сѐ исчистив а глуп предмет што нема никаква врска со право ме зеза :place:. Ај сега остани ми поздравена јас отидов да поспијам низ странине за домени, трговски марки и правила на фејсбук :sick:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Кајгс,

Абе ќе научат ли некад луѓето дека ако работиш како келнер/ка, продавач/ка или слично, во работен опис ти влегува дека треба да бидеш љубезен/на, фин/а и културен/а. Мислам океј, може и јас кога би 'рмбала во маркет по 8 саати дневно за една мизерна плата, не би ми било до смеење и зезање, ама па потруди се бе бар да одглумиш финоќа. Кога ќе ја видам таа една намќореста на каса, страв ми е и да прашам нешто ако ме интересира за некој производ, едноставно ми иде да оставам корпата со се во неа и да си заминам. Те гледа како од дома да и ги крадеш работите, а не поштено да си ги купуваш. :cautious:

Иначе јас добра, само малку изморена... последниве неколку дена (па и недели) ептен турбо животов, осеќам дека немам веќе енергија. Затоа денес си прогласив „Ден за Ништо“, откажав се што имав договорено, си симнав заостанати епизоди од серии, направив пуканки, купив вино. Ово че бити добра ноч предосечам. :D
Бев вчера на караоке. Толку ме понесе атмосферата што за малку ќе се фатев за микрофон. За малку. А јас никад не пеам. И тоа Spice Girls - Wannabe. :facepalm:

Ме напна мајка ми деновиве да сум си одела дома, сум и недостигала. Алооо жено, 8 години сум далеку од тебе, никад ми немаш речено дека ти недостигам... старееш изгледа, стануваш емотивна. :unsure:

Аааа да, ми закажале и термин за тетовирање. Тоа што не планирав да се тетовирам скоро не е битно. Некој решил да носи одлуки место мене. :X3:

После секој параграф ставам смајли. Појма немам зошто така. :вонзем:

Во меѓувреме ми стигнаа резултати од испит од еден предмет. Од 4 полагани предмети семестаров - 4 десетки. И тоа баш овој семестар, кога најмалку се замарав со учење. Изгледа ми е пишано баш последната година од студирање да си го кренам просекот. :pos:

Уште една дополна... Во меѓувреме ми објавија и датум за апсолвентска и за сликање за табло. Почна да се гледа крајот. :vozbud:

Последно уредено од модератор:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Само ова :

"Dopisivala sam se određeni period sa njim, kada je trebalo da se vidimo napisao mi je da je gluhonem. Bilo mi je teško da ga počnem ignorisati zbog toga, zato sam ipak otišla mislivši da budem prijateljica sa njim. Međutim, srce je biralo nešto drugo. Zavolelo ga kao nikog nikada. Boli pomisao da nikada neće čuti moj glas, pomisao na taj svet tišine, pomisao da nikada neće čuti moje "volim te", ali će to moći da osjeti, u to sam sigurna. Nikada ga neću napustiti ma koliko mi različiti bili."

:cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Денес цел ден и скенирам материјали на сестра ми на ова печатачот. Умрев еј.
Бонус: фонт се менува со alt+shift
39  Twitter.png

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Здраво Драга..

Тмурно време, мене ми одговара, го сакам времете кога низ прозор ќе погледнам и ќе ја видам маглата која се протега низ Беласица, кога ќе ја видам таа глетка и почнувам да заборавам на се, се внесувам и некое време гледам внимателно без да ги тргнам очите, уживам во тоа. Веројатно цел викенд ќе си врне, па си ги спремив книгите за викендот :) Биди ми поздравена.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ау човече божји што е ова што читам, дури избришав објава на фејсбук објавата што читам, не кажувам на никого. Свестта ми се заврти однопаку и на крај сум изненаден дека навистина работи, а читав ајде бе колку да видам тепам време нема што да правам. И излезе бомбастично како што пишува дека е така, просто не ми се верува, импресиониран сум, и она тврдењето дека никогаш немам сретнато такво нешто, а бе ајде си викам, кога излезе дека е вистина.

This shit is crazy :icon_lol:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Ди Кеј,

Залепи ги кај тебе во историја, да се знае кои идиотишта гласаа за законот за гумени куршуми.
Ко Арја Старк што ги кажува имињата, така и ние, пред спиење, па да дојде ден да го осетат тој куршум.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
Читана си па да пишам тука.
Ми треба некој што вози со авто до Солун во работен ден. Ако има таков нека пише пораче.
Благодариме. :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Daci,

Ovde da si zapisham da ne zaboraam deka ima lugje koi meshaat raboti kako lechenje kompleksi i delenje komplimenti.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Пробав да го гледам Латас да видам колку ќе издржам и не можев поише од 20 секунди страшно антипатичен човек .
Друго што ме мучи е како бе увек до мене седне некој идиот што ќе хрчи или јаде хамбургер у автобус ццц

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.629
Поени од реакции
31.834
Кајгано пред некоја недела прочитав дека Влада Дивљан не
е ко шо треба и си реков тогаш, издржи чоече оти ти си еден ретките кои останаа од тоа време.

Денеска е денот кога смртта ги негира сите гласини за подобрување на неговото здравје.
За мене една од најзначајните личности од ЈУ просторите. Остави силен печат кој треба да го негуваат и почитуваат идните генерации.

Навистина жално е тоа што легендите заминуваат една по една, но уште пожално е тоа што нови не се раѓаат.

Бичам со Идоли до сабајле..........

Kajgana Shop

На врв Bottom