Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Драга,
Си ја сакам мајка ми, навистина. И мерак ми е што користи ФБ. Ама како да и кажам дека ме нервира кога споделува слики со порака:
„Сподели го овој штрк до утре и види што ќе ти се случи во месец Март“:facepalm:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Драга ја изгубив личноста која ми значеше се во животот
Мамо фала ти што ми даваше сила и што ме израсна во силен и стабилен човек
Почивај во мир мамо ...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Поставив нов рекорд у пиење филџан турско кафе. 3 саати го пијам и уште има. Тоа е кога човек конечно има слободен ден после месец и пол.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Меѓународната заедница често велеше: ,,знаеме дека се кршат човековите права, знаеме дека немаа владеење на право, знаеме дека нема независно судство и слободни медиуми, но што да правиме? Ги гласаат на избори! ''
Епа драги мои, не биле легитимни и чесни. И не ги гласале на избори. Сега освен ние како народ и вие сте на ред.

Не, не се соципати. Овие се олицетворение на злото. Се познава тоа по нивното смеење и уживање додека сведочат на малтретирањето на граѓаните. Големите патриоти го мразат и презираат својот народ. Популизмот ги издаде.

Јас дури сега сфаќам дека голем дел од луѓето кои гласале за оваа власт се под страшни притисоци и не би сакал да се најдам во нивна кожа.
Ќе го цитирам Протуѓер: ,,Жена му, децата, све у ендек ќе ги најде''. Ова е закана кон претседателот на ФФМ. Замислете низ каков пекол поминуваат ,,обичните'' луѓе и нивни партиски членови.

И нареден пат кога ќе инсистирате да бидете индиферентни, помислете на тоа дека ве условуваат како човечиња.

ОВА МОРА ДА ПРЕСТАНЕ! ВЕДНАШ!

Последно уредено:
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.073
Поени од реакции
7.160
Мора да се стави крај на ова нешто. Не можам да поверувам дека цигани и лажни лични идентитети одлучуваат за иднината на нашата земја. Каде ли е крајот,уште 3 години не би се издржало ваков криминал.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Од курир до А1onmk се сум спичкал и се сум блокирал плус на полтрониве од двете партии unfollow.
Премногу си ги ценам утринските часови за вакви пропагандни пиуни да ми ги заебуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom