Доцнење

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Мрзам каснење,кога чекам појше од 10 минути почнувам да се вадам од кожа... Нажалост сите другарки каснат ко мрднати, а јас скоро секогаш сум точна и ми расипуваат искачање на почеток:nenene: А Маринка посебно, значи тоа девојче им касни на сите, затоа ептен ме нервира, тоа е многу неодговорно, едно време дури ако искачавме у 9, ќе и речевме на неа 9ипол за да чекаме САМО 15 минути... Мислам ок е некогаш, ама НЕКОГАШ да чекаш некој, али има вистинска причина поради која задоцнил, али така ноншалантно да си касниш каде и да идеш е безобразно, тоа е како да не го цениш времето на тој што те чека.
А и највише од се значи ме нервира моментот кога ќе и се јавиме да ја прашаме каде е, а се чекаме на раскрсница (а она живее на 10 секунди од неа) и ќе рече со тој гласот нејзин „Ееевве, на врата сум, одма идам.„ и проаѓаат 20 минути, ќе дојде демек затрчана и ќе рече дека викала такси грр кахдфкјсдфј... Се нервирам од помислата!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Многу каснам, страшно е.
Се мразам себеси! :icon_lol:
Не, озбилно, не го праам тоа со ќеф, иам некоја дисфункција, неам осет за време и неам самоконтрола коа се работи за истото, секогаш си викам ај уште воа да го напраам, па ќе побрзам после и таман ќе стасам, цел живот сметам дека можам да го победам времето, и најискрено успевам понекогаш :icon_lol:, морав и тоа да го научам само за да не ме тераат да се одвикнам од каснење.
Оти неможам, ако се спремам и тргнам навреме се осеќам ко идиот, осеќам дека сум изгубила скапоцено време шо требало да оди кај тоа шо сум го правела пред да излезам саааамо за да излезам порано :(

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
najmnogu od se mrazam docnenje.....sekogas jas go cekav bivsiot po 15 min sigurno i pojke i sekogas se karavme okolu toa..a nekolku pati ke go cekav 10 min i si zaminuvav e ne mozev pojke so sum jas.......pa ne e dolzen nekoj da go ceka nekogo po 100 sati ebago.... ko ke se kaze vo tolku i tolku i togas neka bide... ...mi se slucilo nekogas da zakasnam 5 min ama od opravdana pricina .... inace sekogas si sum tocna i gi pocituvam onie sto sekogas doagjaat na vreme!!

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
мрзам да чекам,посебно ако треба да чекам сама ама тоа мноогу ретко се дешава зашто обично ја сум таа што касни:kesa:мрзам што каснам и знам дека е многу лоша навика,ама неможам да си помогнам.стално си викам:ај сеа порано ќе се спремам за да не каснам,ама како и да е ја на крај пак доаѓам последна:pos2:
два пати ми се има десено и да каснам на мојата роденденска забава хаха

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Огромна неодговорност е тоа и ме нервира уште при самата помисла кога некој доцни повеќе од 10 минути.
Секогаш сум точна, ако доцнам, доцнам поради оправдани причини и тоа најмногу 5-6 минути.
Рекорд во чекање ми е цели 45 мин на сонце, температурата над 35 степени беше сигурно. Главата ми зовре и се изнервирав максимално. Постојано за тоа се каравме со другарките.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Не сакам доцнење и гледам да стигнам колку можам на време,но ми се случува да задоцнам 5 минути(во последно време нешто сум го продолжила времето на 10 мин.:kesa:),но ќе се обидам да го поправам тоа. Најмногу се нервирам кога треба да чекам некого сама,а тој/таа доцнат повеќе од 10 минути.Имам другарка која секогаш доцни по половина час и со неа се договарам само кога е нужно,а тогаш и кажувам да дојде у 9 ипол,а ние се чекаме у 10,па за да биде тамн:toe:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Членот над мене секој ден се повеќе и повеќе касни:pos:
он топик: Секогаш сум на местото за чекање 5 минути порано и секогаш се заебувам....чекам затоа што СИТЕ КАСНАТ

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Зависи што чекам.Ако е важно,многу се нервирам.Ако не е нешто посебно,можам да си чекам и со саат и не се замарам многу со тоа.Обично никогаш не каснам,пошто секогаш имам добар преглед на времето...освен во over ситуации,тогаш немам преглед на ништо:pos2:
Што се однесува до девојка,не ме нервира многу тоа шо каснат.Мислам тоа е природно,а веројатно секогаш на крај испага нешто и ке закаснат...Не сакам да се замарам со тоа едноставно...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Гледам секогаш да сум точна. Ако го испланираш времето од напред, и ако самиот размислуваш за тоа да бидеш точен сигурно и ќе бидиш.
Скоро секогаш сум точна, но имало исклучоци, да закаснам али секогаш од оправдана причина.

Исто многу мразам, кога некоја девојка, за инает касни кај дечкото, и ако ги праша другарка абе зашто, и демек, ако нека чека, со тоа докажува декаму е дојдено до мене ?! Глупост!:nesvest:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Леле аманте не спомнувајте за доцнење. Стално се карам со другариве дека многу доцнам. А нон-стоп и нашкола каснам

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
А и највише од се значи ме нервира моментот кога ќе и се јавиме да ја прашаме каде е, а се чекаме на раскрсница (а она живее на 10 секунди од неа) и ќе рече со тој гласот нејзин „Ееевве, на врата сум, одма идам.„ и проаѓаат 20 минути, ќе дојде демек затрчана и ќе рече дека викала такси грр кахдфкјсдфј... Се нервирам од помислата!
:pos::pos:
Мици секогаш била отворена и искрена, ќе ти плесне што мисли па што сака нека е. Тоа мнооогу ми се допаѓа:)
ПрИтИ_гРл напиша:
Исто многу мразам, кога некоја девојка, за инает касни кај дечкото, и ако ги праша другарка абе зашто, и демек, ако нека чека, со тоа докажува декаму е дојдено до мене ?! Глупост!:nesvest:
Глупости. Изживување.

Иначе, ми се случува да бидам и порано од договореното, а ми се случува и да задоцнам. Ако знам дека малку ќе задоцнам, секогаш пишам порака или се јавувам да кажам, а ако се работи за повеќе тогаш си кажувам да одат па јас дека ќе им се придружам.

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
Мразам каснење,а секогаш каснам...дури и да сум готова 15мин. порано јас пак ке закаснам...лоша навика ама неможам да се одвикнам.:toe:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Секогаш каснам.... :pos: 5 минути, како да морам, незнам.... А ако не каснам, доаќам порано :pos: Никако на време :pos:

Член од
23 септември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Секогаш доаѓам на време!!! И секогаш јас чекам некого и се нервирааам...и на крај ко ќе ми кажат абеее...немаше лифт!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom