doti4nata
Drama Queen
- Член од
- 25 септември 2005
- Мислења
- 3.390
- Поени од реакции
- 35
Мрзам каснење,кога чекам појше од 10 минути почнувам да се вадам од кожа... Нажалост сите другарки каснат ко мрднати, а јас скоро секогаш сум точна и ми расипуваат искачање на почеток:nenene: А Маринка посебно, значи тоа девојче им касни на сите, затоа ептен ме нервира, тоа е многу неодговорно, едно време дури ако искачавме у 9, ќе и речевме на неа 9ипол за да чекаме САМО 15 минути... Мислам ок е некогаш, ама НЕКОГАШ да чекаш некој, али има вистинска причина поради која задоцнил, али така ноншалантно да си касниш каде и да идеш е безобразно, тоа е како да не го цениш времето на тој што те чека.
А и највише од се значи ме нервира моментот кога ќе и се јавиме да ја прашаме каде е, а се чекаме на раскрсница (а она живее на 10 секунди од неа) и ќе рече со тој гласот нејзин „Ееевве, на врата сум, одма идам.„ и проаѓаат 20 минути, ќе дојде демек затрчана и ќе рече дека викала такси грр кахдфкјсдфј... Се нервирам од помислата!
А и највише од се значи ме нервира моментот кога ќе и се јавиме да ја прашаме каде е, а се чекаме на раскрсница (а она живее на 10 секунди од неа) и ќе рече со тој гласот нејзин „Ееевве, на врата сум, одма идам.„ и проаѓаат 20 минути, ќе дојде демек затрчана и ќе рече дека викала такси грр кахдфкјсдфј... Се нервирам од помислата!