Доцнење

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Јас кога каснам каснам по 5-10 минути(ретко повеќе од тоа). Ако каснам јавам се и кажам дека ќе закаснам да ме почекаат :)

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Обично не каснам, може да ми се случи некогаш да закаснам 5 мин. Но многу ме нервира кога некој касни по 15-20 мин, а некогаш и по пола саат.

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
kasnam samo so opravdana pricina i toa se javuvm da kazam deka ke zakasnam za da znaat drugte da ne me cekat a nogu me nervira koga nekoj mi kasni a sekogas sum so luge sto kasnat i toa mnogu

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па се дешава да доцнам, ама секогаш имам причина поради тоа, а не се нервирам кога некој ми доцни, сега ако претера многу, нормално ќе ссе изнервирам, ама 5 мин не е проблем, повеќе да не се.:pos2:

Член од
25 септември 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
Никогаш не доцнам кога треба да се најдам со него...
Независно дали е 5,30 наутро, или 23 часот...
Љубовта не ми дава да спијам ... :back:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Речиси никогаш не каснам обично на договорено место сум 5-10 мин порано

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
abe ja neverovatno kasnam mnogu.preterano e duri.kasnam po pola saat,1 saat nekat.ama u posledno vreme se pola saat porano doagam.a inace kasnam zatoa so nekam ja da bidam prva(demek odvaj cekam da se vidime pa porano dojdov).ali tie so me cekaat znam deka me cekaat i nikogas ne si otisle.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
јас не доцнам...може некогаш ако ми касни авобусо или има лош сообраќај...али не препорачувам доцнење...несакам да доцнам а најмалку што сакам е да доцнат

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
a inace kasnam zatoa so nekam ja da bidam prva(demek odvaj cekam da se vidime pa porano dojdov).
Колку без врска причина за доцнење. Никогаш не би помислила дека некој едвај чекал да се видиме, па затоа дошол порано. Нема логика. Никој порано не оди за побрзо да се види со некој. Посекако ќе се видиш кога ќе пристигне другиот.
И за да не бидам прва 30 минути треба да доцнам?:icon_roll
А после велиш дека 30 минути порано си се појавувала. Немој така, ќе мислат дека едвај си чекала да се видите. Леле, тоа е страшно:roll1:
ludAAAAAA напиша:
ali tie so me cekaat znam deka me cekaat i nikogas ne si otisle.
Па треба некогаш да си заминат после пола сат чекање за да намалиш барем на 15 минути доцнење:)

Z

ZeroStyle

Гостин
Јас не каснам...Не знам навика ми е да доаѓам сегде порано,или точно :eek:jea: иначе се нервирам коа некој касни,го чекам...а го нема :)

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
se desava da zadocnam 5 do 10 min ali poise mn retko,togas se javuvam na tie so me cekaat da idat i deka jas ke dojdam direkno tamu kaj so treba da ideme...a mn me nervira koa nekoj kasni,ama ona apla kasnenje po 30 min i poise!pa taka da nekad znam da si otidam

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Isto ko i ZeroStyle, moze porano da dojdam, a da kasnam nikogash, zoshto mnogu se nerviram koga nekoj/a ne doagja na vreme, ustvari trpam kasnenje od 5 minuti :) (*OSS* knows) :D

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Leleeee...mnogu mrazam kasnenje a pogotovo koga treba sama da cekam....zbesnuvam,mu vrtam na toj ili taa so treba da dojde i go napnuvam ednostavno za pobrzo da dojde.....ma da toa ne e resenie:)a posle koga ke dojde pocnuvam da se raspravam....ama brzo mi pominuva....zosto i jas kasnam mnogu ponekogas:):):)

N

NeMiRnA

Гостин
Или сум точна или сум 10мин порано,ако доцнам друг е виновникот,кога сум сама никогаш не каснам...едино сообраќај нешто,ама тогаш стигнувам точно на време,а не 10мин порано,а ако е се во ред тогаш подранувам хехехехехе...Ама мразам кога ми каснат,тогаш вријам,неодговорно е и сфаќам дека не ме почитуваат доволно мене и моето време...

Kajgana Shop

На врв Bottom