Доцнење

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Доаѓам на време, дури и порано само за да не задоцнам. Инаку мразам кога некој ми доцни. Мразам да чекам, но тоа е. Некогаш и ке чекаш, зависи од ситуација.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Исто многу мразам, кога некоја девојка, за инает касни кај дечкото, и ако ги праша другарка абе зашто, и демек, ако нека чека, со тоа докажува декаму е дојдено до мене ?! Глупост!:nesvest:
Да бе озбилно и јас сакав овој синдром да го спомнам. Како демек женските требало покасно да стигнуват на состаноците. Ееееееее, до кога бе, со такви сваќања. Инаку јас сум стара чекалица.Сум чекала и машки и женски, јас сум тука навреме и си чекам оти не ми се сити егото ако ме чекаат но напротив ме гризи совеста и не сакам да си играм со туѓото нетрпение.

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Не каснам повеќе од 5-6 минути, а дури и да се случи да каснам повеќе, сигурно имам оправдана причина.
Прашајте го FLiX што мисли за каснењето. :baeh:
:pos::pos::pos:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Не каснам повеќе од 5-6 минути, а дури и да се случи да каснам повеќе, сигурно имам оправдана причина.
Прашајте го FLiX што мисли за каснењето. :baeh:
:pos::pos::pos:
Jeci ич не касни само јас кретен дури по 40 минути каснам :kesa::kesa:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Јас сум обично точен...

И се нервирам кога чекам... а се случувало. Еднаш ја чекав PSY 25 минути на -20 температура, а пред тоа се бањав дома. Срам да и е, веројатно затоа славев Нова Година дома со инфузија :pos: :pos:
Е нели ради клупата дома си славел Нова Година, дај реши се :pos: Уствари и вака и така ја ќе испаднам крива, така да, а чекањето, а клупата, ништо не мења. :pos:
Бтв, мислам дека се работеше за повеќе од 25 минути. :kesa:

И втора работа: ти си бил обично точен?! Дај не ги лажи децава, редовно касниш коа се собираме групно. :pos:

Трета работа: да се осврнам малце кон топикот на темава. Јас редовно каснам и не се срамам да признаам и не можам против тоа и посилно е од мене и неодговорна сум и сеа синдикатот ќе стави банер со мојот лик и натпис „неодговорна“ поради тоа.
Една од можните причини најверојатно е тоа што живеам подалеку од луѓето со кои се дружам, плус се влечкам со автобуси редовно, така да кривицата најчесто лежи во ЈСП и нивната „редовност“, не во мене. :pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
ne sakam da docnam koga docnam se javuvam i kazuvam oti ke docnam.a da cekam ne mozam poveke od 10 min.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
кривицата најчесто лежи во ЈСП и нивната „редовност“, не во мене. :pos:
тАчно!

Уствари не во ЈСП, туку во Транскоп и во нивните шинобуси и партиски војничиња!!!
И во таксистите, а делумно и моите се криви шо не ми купуваат голф 4тди!

Nегооо не спомнав, јас каснам... ама со усул.:pipi:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Мразам да чекам. А мразам и да каснам. А редовно каснам. Како што кажа Годес погоре, изгледа сум во некоја битка со времето. Само уште ова, само уште она...и уште не сум тргн, а веќе доцнам..Што ке се прави? Се трудам да се поправам, али јебига небива.

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Па вака....ја каснам....многу...:pos:
Не уствари каснам ама не толку:) Секогаш времето ми е испланирано до минута и ако ми испадне нешто непланирано - многу нормално - каснам. Гледеам да биде едно 10 мин ама ми се има случено и повеќе.
Пошто често каснам толерирам и кога некој ми касни ама многу се нервирам кога каснам и пак после јас чекам(тогаш кажувам дека сум дошла на време:pos:)

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
и јас си каснам ама по 5 мин обично, ретко по повеќе, и обично и се извинувам што каснам, и му благодарам на Keyskeenow што ми опростува:back: :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Доста толерирам. Но ако прејде во навика (тоа се гледа по 2-3 долги задоцнувања по ред), тогаш може да преиде и во караница. Во принцип не сакам некој да доцни. Јас никогаш не доцнам (швајцарското во крвта) еднаш сум задоцнил во гимназија и тоа поради еден дебилен автобус што се расипа.

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
Јас имам голем проблем со девојката,таа секогаш доцни пола саат минимум,секогаш се расправаме многу,но таа СЕКОГАШ има нов и интересен изговор. Сигурно не сум единствениот. Како вие ги решавате овие ситуации?

mnogu ednostavno druze......
ako treba nekade da se pojavite vo 9 saat ke ja dogovoris vo 8:30
a ako se spremi porano neka si poceka....isto kako ti :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку само мразам кога каснат.Ме вади од такт.Јас никогаш не каснам,и дури понекогаш стигам и 15 мин порано од договореното.Според мене луѓето што каснат се одликуваат со голема неодговорност!

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Обично доцнам по едно 5 минути, така да немам право да се жалам :kesa: но се случувало и да чекам другарка или дечко највеќе до едно 20 - 30 минути.

Kajgana Shop

На врв Bottom