Долги или кратки врски!?

J

Johnny Stulic

Гостин
Jas sum za dolgi vrski ama stalno mi se skusuvaat.Nekogas jas sum snajder nekogas taa ama nikogas ne sum slavel godisnina :)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
sakam dolgi,imam kratki....da ne ima toa vrska deka makedonkite ne gi biva ili samo ja go mislam toa......... :roll:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
А бе јас мислам дека до вас е а не до нас. :|

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Kratki vrski do kaj 17-18 godini....nad 19 godini vekje moze da se vpustis vo poseriozni-dolgi vrski bidejki si mnogu posozrean i znaes sam da si izgradis stabilna vrska,kako da ja oformuvasi koga ima problem kako go resis sam/a ili so pomos na partnerot.Kaj onie po 17-18 godini ako se javi najsiten problem odma doaga do raskinuvanje,a i 70% procenti od vrskata e radi zabava,seks i takvi gluposti i sekako mn mal procent ljubov:)
:pos:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
Znam malku e tazno ama podobro nesto otkolku nisto...
Neli...

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
isklucivo kratki,a ne vaka monotonija te faka, kolku i da ima ljubov ke ti se zdosadi.!!!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
FortunE напиша:
LouWeed напиша:
The`bItCh напиша:
А бе јас мислам дека до вас е а не до нас. :|

gresis.........zboruvam od moje iskustvo...toa iskustvo so go iam od tie makedonki koj so mene se "druzea"
Lou, имаш посебна тема за тоа, да не ја расипеме и оваа, повели продолжи околу тоа овде
http://forum.kajgana.com/viewtopic.php?t=2646
tam go precizirav toa moje iskustvo....
a za ovaj topik use ova....
da be ja sum kriv deka ne lazam,ne varam,ne tepam....................... :x :x :x :?

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Мала дигресија...
На времето 1 недела ми беше долга врска.Сега не би траела ни еден ден.
Како и да е,не е работа на која уклучуваш штоперица.Дур е добро-добро е,кога ке тргне наопаку фаќај прва лево и продужи со живот.
Кога ке нагазиш на брак ке имаш доволно време за ретроспективи :)

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Никогаш за никоја врска не можеш да знаеш или да претпоставиш колку ќе трае. Не можеш да испланираш ни следните 5 минути што ќе правиш, а не колку ќе ти трае врската. Може да мислиш дека е за 1 недела, и после 3-4 месеци дигаш рачна и си велиш, Еј 3 месеци поминаа ко за еден ден, успат и си се затрескал непланирно и не ти текнува да прекинеш. Може да планираш дека врската ќе ти заврши со брак, ама одненадеш нешто се дешава и се се крши во дел од секунда.

Тоа со пријателите...
Ако секоја недела си со некој нов.. губиш многу „пријатели“ околу тебе, само за 7 дена „лижење“ а другите од старт имаат погрешно мислење за тебе.
дека губиш пријатели е неточно. По твое, штом ги губиш пријателите за 7 дена, тогаш тие воопшто не ти биле пријатели.

Само што си почнал да го запознаваш типот/типката што е во моментот со тебе вие раскинувате. За џабе потрошеното време со некој/а си...
Погрешно. Доколку сметаш дека тоа е џабе трошење време, нема никогаш да бидеш со некого/ја. Може и животот ти е џабе трошење време пошто не ти оди по план, па земи отруј се (со причина). Ништо на овој свет не е џабе. Дури ни баба не му дава повеќе на дедо за џабе.

Ако почнеш од нула, и успееш да направиш многу, сето тоа го изгубиш во името на љубовта(или нешто друго), и продолжиш понатаму, не изустувајќи ни збор за загубата никогаш, тогаш можеш да се наречеш човек.

п.с. секој генерал е паметен после битката.

Kajgana Shop

На врв Bottom