Ништо глупо нема, и тоа не го реков јас, тоа го рекол Декарт многу време пред мене. Математиката е единствениот метод кој што треба да се применува при барање решение на суштинските животни прашања, бидејќи единствено таа ќе не доведува до вистината.Се согласувам, од каде да знам јас што ќе се случи,па да си планирам врски од 2 години или 4, тоа е релативно и непредвидливо
Извини ама поголема глупост од ова немам прочитано,
како може да множиш и да делиш за врски?
знаеш ли ти што е воопшто врска?
Еве одиш со некој, и почнува многу да ти се сфиѓа и го засакуваш и минат 2 години и ти мора да му се скараш поради твојата глупа математика?.
Ако тоа не можеш да предвидиш, е незнам што да ти кажувам. За сите работи во животот треба да се има планпрограма.Како тоа предлагаш, а кој може да предвиди колку ќе му трае една врска, дали од мување ќе преминат на врска и сл.
И тоа го предлагаш од 17-25, како што сватив 25 години е границата, а потоа што, следува задолжително брак, така ли е пропишано?
Блазе тебе тогаш девојко штом се ти оди по планот, некој феномен ќе испаднеш. Ние обичните луѓе кај можеме да предвидеме колку ќе трае една врска, колку вкупно врски ќе имаме и како се ќе се одвива.Ако тоа не можеш да предвидиш, е незнам што да ти кажувам. За сите работи во животот треба да се има планпрограма.