Adr1anA напиша:Не можам да планирам до кај ќе одат работите-може за врската што мислам дека ќе биде кратка да се развлечееее...ама сакам кратки и слатки!!
e sea mila forchun ja iskreno da ti kazham edna rabota na tebe:FortunE напиша:Anonymus1 напиша:ти напиша цитирам"Какви врски претпочитате?
Дали сте за кратки -> секоја недела или секоја втора со некој/а нов/а
или пак сте за долги -> еден/а за подолг период неколку месеци, години"Ете какви врски сакаш ти = претпочиташAnonymus1 напиша:инаку јас сум против долги врски
Точно е тоа дека не можеш да знаеш колку време ќе останеш со некој, но ако пред себе си ставиш преграда и не сакаш долга врска, сигурно нема да бидеш со личноста повеќе од месец дена (пример). Постојано ќе те совладува авантуристичкиот дух се додека не одлучиш да се "средиш".
Баш кога сум помислила и сум се надевала дека врската ќе тера подолго време, траела два месеци и толку. Затоа, не се замарам со тоа колку ќе трае, оставам спонтано да се одвиваат работите.
Мил Anonymus1FortunE напиша:Anonymus1 напиша:ти напиша цитирам"Какви врски претпочитате?
Дали сте за кратки -> секоја недела или секоја втора со некој/а нов/а
или пак сте за долги -> еден/а за подолг период неколку месеци, години"Ете какви врски сакаш ти = претпочиташAnonymus1 напиша:инаку јас сум против долги врски
Мислиш единствената 8)mary_jane напиша:najdolga vrska mi bila 2 meseca,ziva tortura...poima neam ali neso mi kazue deka dolgata vrska trea da se ostai za vistinska ljubov(ako postoi toa) ili brak...u meguvreme da se fura kako se znae i umee![]()
hahahahha...vaka najverovatno ne mi e edinstvena vrska ali sea ne e bitno toa...kako kje znam koja e vistinska ljubov...ako si tolku siguren deka postoi togas znaes!!!ne moes da tvrdis deka postoi ako ne si ja osetil...a nema so da se planira,ako stanue zbor za vistinska ljubov,nieden problem nema da bide pregolem... 8)Моето_е_поголемо напиша:Мислиш единствената 8)mary_jane напиша:najdolga vrska mi bila 2 meseca,ziva tortura...poima neam ali neso mi kazue deka dolgata vrska trea da se ostai za vistinska ljubov(ako postoi toa) ili brak...u meguvreme da se fura kako se znae i umee![]()
Де кажи ми како ќе знаеш која е вистинска љубов (постои, разбира се) и како ќе ја испланираш "долгата врска" кога ќе ја најдеш вистинската :?
А во меѓувреме може се и сешто да се деси во животот 8)
п.с. елко, елко, порасни уште...![]()
исти ку*ац сум со везиве..најдугачка ми е 3 месеца.mary_jane напиша:najdolga vrska mi bila 2 meseca,ziva tortura...poima neam ali neso mi kazue deka dolgata vrska trea da se ostai za vistinska ljubov(ako postoi toa) ili brak...u meguvreme da se fura kako se znae i umee![]()
И да знаеш, најверојатно е. :icon_confkikiki напиша:Definitivno kratki. Kako mozat nekoi luge da imaat dolgi vrski, navistina im se divam. Edna nedela sum so tipot i veke gubam interes.Najverojatno do mene e.
smizlicka напиша:prepocitam kratki vrski ili muvanja.mozda...no nikako dolgi!kako pee Martin:RANO MI E DA SE VRZAM...